Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2010, 14:51   Mesaj No:70

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:66
Mesaj: 489
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Standart

Değerli arkadaşım şeytanın bizler üzerinde yapacakları sınırlıdır. Şeytan Rabbin halis kullarına hiçbir şey yapamaz. Onun vesvesesinden imanını güçlendiren bir insan asla etkilenmez. O zayıf iradeli, imanı güçlenmemiş insanların peşine düşer. Allah a her namazda her anında NAS ve FELAK sureleri ile seslenen, ondan yardım dileyen bir insana şeytan ve kötü insanların vesveseleri asla işe yaramaz. Bahsettiğim sureleri hatırlayınız, rabbim e her gün şeytanın şerrinden vesvesesinden sana sığınırım diyen bir insana şeytan ne yapar ki?

Değerli arkadaşım ben tekrar söylediğimin arkasındayım, hemde daha yüksek bir sesle, daha yüksek bir inançla ve diyorumki, benim önümde namaz kılarken bir kadın, ister anamız olur, ister nenemiz olur, isterse saygı duyduğum herhangi bir kadın olur. Eğer onun imamlığındayken ben onun sesinden etkilenip, şeytanın vesvesesine kulak verirsem, demekki daha benim namaz konusunda yüz fırın ekmek yemem gerekir diye düşünürüm. Çünkü namaz Rahman ile aramızda bir konsantre halidir, çünkü namaz Allah ile tek bir beden olduğumuz andır.

Değerli arkadaşım size sorsam ve desem ki siz annenizin, büyük annenizin imamlığında namaz kılarken herhangi bir şey gelirmi aklınza? Cevabınızı duyar gibiyim, elbette gelmez diye. Ozaman bizler kendimizce hükümler vermeyelim ve kadınlarımızı yanlız cinsel obje haline getirmeyelim.

Bizler kadınlarımızın erkek imamlığında namaz kılmasını normal karşılıyoruz. Sizin sözlerinizden yola çıkalım ve düşünelim. Acaba şeytan yanlız erkeklerin aklını çelip, yanlız onlaramı vesvese sokar? kadınlarımız erkek imamın arkasındayken acaba şeytan, kadının aklına böyle bir vesvese getirmez mi? Akıl ve mantığı devre dışı bırakıp, sırf bize öğretilenleri savunmaya kalkarsak bana göre doğru bir sonuç elde etmiş olmayız.

Bu yazdıklarım ve söylediklerim benim kur'andan anladıklarımdır, yanlız beni bağlar. Eğer benim sözlerim kur'ana, akla,mantığa ters düşüyorsa lütfen dikkate almayınız. Bir kendiliksiz konuşuyor deyip geçiniz.

SAYGILARIMLA Haluk GÜMÜŞTABAK
Alıntı ile Cevapla