Konu Başlıkları: Bu Mübarek Zat kimdir ??
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2008, 23:58   Mesaj No:3

KEVİR

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KEVİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1676
Üyelik T.: 05 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 340
Konular: 70
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Bu Mübarek Zat kimdir ??

Hz.Muhammed Mustafa ya ve onun yolunda olanlara selam olsun
Bende bir şahıstan söz etmek istiyorum

Bir şahıs vardır, zalim yöneticilere dayanamaz. bir mazluma zulüm edildiğini gördüğünde hemen olaya atılır ve mazlumun yanında yer alır, yurdunu terk etmesine sebep olacak olsa bile gerekeni yapar.
Bir şahıs vardır, yardıma ihtiyacı olan birilerini gördüğünde, ki bu ihtiyaç sahibi yabancı biri olsa bile hemen ihtiyaçına koşar.
Bir şahıs vardır, oldukça iffetlidir. hatta bir bayan onu babasına götürüyordu ve bayan önde şahıs arkada yürüyorlardı, hafif bir rüzgar esiyordu, şahıs bayanın eteğinin arada rüzgara takıldığını görünce, ben önden yürüyeyim, siz arkamdan gelin, bana yolu bu şekilde tarif edin demişti. bakışlarını harama iliştirmezdi.
Bir şahıs vardır, oldukça cesurdur. kendini tanrı ilan edenlere meydan okur ve kalabalıkların umudu oluverir. ezilenleri kurtarmak için hayatını ortaya kor. yol kesen kızıldenizleri asası ile parçalar
Bir şahıs vardır bazı hataları kolay kolay afetmez. tur dağından inerken altından bir buzağıya tapıldığını görünce kendine hakim olamaz. altından buzağı heykelini yapana öldürme amacı ile saldırır. ihanet kavramını afetmez
bir şahıs vardır, hikmetli arkadaşlar edinmiştir. iki denizin birleştiği yere yolculuk yapar, orada bir bilginle selamlaşır. bilinmeyen ilimlere ulaşır
Bir şahıs vardır, ümmetine şöyle der, Allahın korkusu üzerinize olsun, günah işlemeyesiniz diye. Ancak ümmeti ona layık olmakta pek başarılı değildir. onun zulümden kurtardığı toplulukların torunları zülmun temsilcisi olurlar.
Bir şahıs vardır, özel bir ikramla şereflenmiştir. yaratıcı perdesiz onunla konuşmuştur.
bir şahıs vardır, davasına o kadar bağlıdırki, azrail canını almaya geldiğinde, daha yapacaklarım bitmedi deyip azraili tokatlayabilecek iradededir.
Ona ve onun ahlakı ile ahlaklananlara selam olsun
__________________
Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir.
Alıntı ile Cevapla