![]() |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? Alıntı:
o zaman adamlara niye mason, zındık, kafir diyorsunuz çay-kahve000 |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? Alıntı:
ben demiyorum..demedim de.. |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? :)) danışma olmaktan iyidir :)) sen demiyorsunda niye savunmaya geçtin cübbeliyi... |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? seviyorum yaw adamı..Ağzı-Açık000 |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? Teke Teke çıkmış geçen kaçırdım sonra vicdan azabı çektim niye izlemedim diye :))) |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? ewet kaçırdın canım..olağanüstü medineweb toplantısından çıktım tv da baktım ki cüppeli amcam var:D:D herşeyde bi hayır varmış dedim..oturdum seyrettim...Ağzı-Açık000 |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? unutulmayacak bir toplantı çay-kahve000 iyi izlemişsin cübbeli hocanı:)) bende izleseydim şimdi burda eleştirecek materyalim olurdu tühh:))) |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? benim hocam değil bu bir.. adamı fatih altaylı terletemedi sen beni hangi materyalle terletecektin?:D şakır şakır verdi cevapları..hakkındaki asılsız dedikoduları anlattı.. komik adam velhasıl..dinletiyo kendini.. mesela oraya yaşar nuri dene zat çıkıyor.ilk kelimesini anlıyom cümlesinin sonunda ne dedi bu yaw oluyomAğzı-Açık000 |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? neyse..:) (uzatırdımda şimdi dedikodu moduna geçmemizden dolayı forum ehli afaroz etmesin diye susayım) |
RE: Cemaleddin Afgani kimdir? he vallah..bencede susalım...Ağzı-Açık000 |
SAAT: 08:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.