![]() |
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları Alıntı:
|
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları şahsen kullandıımız bir karışımı paylaşmak istiyorum. Yaylalık yerlerde bizim bıldiğimiz adıyla akçam kozalağını 5 kiloluk su şişesinin 1 kilo toz şeker ilave ederek (yaklaşık 50 gün) boyunca şişenin ağzını hiç acmadan ve fırsat buldukça silkeleme usuluyle karıştırıp sekerle kozalagı özleştirin bu süre zarfında bal kıvamına gelecektir,ac karnına yetiskinlerde bir yemek kaşığı,küçük lerde bir tatli kasigı kulanarak öksürükten kurtulabilirsiniz. |
|
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları Bu tarz karışımlar dr. danışılmadan alınmamalı.Birine iyi gelen ötekine trs etki yapabilir. |
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları şişenin tamamını doldurmak suretiyle. Ve öksürük arayıp ben geliyorum demez sen yap evinde bulunsun hazırlık lı ol. |
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları :) Eczacı en yakın sağlık danışmanınızdır Sözünü hatırlatırım |
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları oğlumun da hastalığı çok ağır geçiyor birçok bitkiyi denedim ama doktora gitmeden olmuyor en son doktorumuz kış çıkana kadar aylık iğne vurdurmamızı tavsiye etti inşallah onun faydasını görürüz benim soğukalgınlığımda sinüzitim nüks ettiğinde en büyük ilacım zencefil toz zencefili bala katıyorum ya da çay olarak tüketiyorum özellikle tek başına sıcak suya koyup demleme olmasına da gerek yok demlediğimiz siyah çaya da biraz zencefil karıştırıp limonla içilebilir bala katılan zencefil öksürüğü de hemen kesiyor |
|
|
Cevap: Öksürüğü Kesmenin Doğal Yolları bilgilerden dolayı hepniden allah razı olsun,bu sene grip,öksürük yakamızı bırakmadı,hakikaten keçi gibi inatçı |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.