![]()  |  

Alıntı:  
 Uzak dur benden gülümseyen000 Zaten 5 saatlik yol var aramızda pank/  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

umudu her anında yitirmeyen,  her şeye yetişmeye çalışan, mücadeleden yorulan  |  

Umutlu  Neşeli Yorgun  |  

Neşeli bi o kadar da heyacanlı  Kalp atışı ritmi bozacak kadar hızlı 😊  |  

Alıntı:  
 Hazır Hüzünden yakanı kurtarmış, heyecanı yakalamışken tadını çıkar sfhfgshsfhsgh Kalp firlamasin dikkat et/cic/ek/  |  

Alıntı:  
 Çok şükür diyelim gerçekten c*  |  

Koşturmuş ama yorulmamış  Kontrollü te/sli/m ve Açlığinı ancak hatırlamış Ağzı-Açık000 Bu saatten sonra ılık su iç diyeni fururum gülümseyen000/cic/ek/  |  

Yine eski haller  Yorgun Bitkin 😔  |  

Dinlen  Dinleniyorum Dinlenmece cicekver  |  

İzliyor  Susuyor Düşünüyor  |  

Hapşırık, halsizlik, miğde bulantısı🤒   |  

Alıntı:  
 Acil şifalar. Hoşça bakınız zatınıza efenim. Çünki koronalı zamanlardayîz evham yapıyor:) Başağrısı da nöbettedir muhtemelen. Düşürme kendini.Sakin kal ve Dinlen lütfen.  |  

Geçmisler olsun esma nur.  Ülke buz gibi aniden soğudu heryer. Hava karanlık, uyku, uyku, uyku hali😩😴  |  

Sağolasonız ablanıızn tavsiyesi siz dikkat edin   |  

Alıntı:  
 Şıfalar dilerim tavsiyelere uy lütven zencefil bal limon sıcak su ile içiver bir güzel dinlen /cic/ek/ Bende bu saatte uykusuz işlemeler peşindeyim Kim aferin dicekse artık gülümseyen000  |  

Çatıda yağmur tıkırtisi  Sobada odun çıtırtısı Demlikte çayım [emoji6] Üç kelimeye sığmaz büyük lütuf ve konforum[emoji6]  |  

Alıntı:  
 Soba bulsam kestane olsun isterim çay sizin olsun 😂 Birde dostla sohbet offff Medineweb' den söz eder dururuz artik .. Hayeller , hayatlar ☕🍃  |  

Hanımeli kokusu  Masmavi gökyüzü derken; 12 bin 5 adım[emoji125][emoji123] atmışım[emoji16][emoji28] Beynim pişmiş, ilçe sınırı bitmiş komalık eve attım kendimi[emoji28]  |  

>>>3y  yalnızlık yalın hayat yalan dünya.  |  

Yorgun  Üzgün Bunalmış  |  

Zencefil   Bal+Limon Katarin :) Kafayı nereyi bulursan oraya koyuyorsun :))) Söyleyeceklerim bu kadarafrn*  |  

Geçmiş olsun baş editörüm çocukları yollarken yoruldun tabi dinlen geçer inş   |  

Hoşaf   Buğday çorbası Çanakkale ruhumuş :) :) :)  |  

Haklısın...Haklısınız...Haklılar...  Herkes haklı..Hepiniz haklısınız...Zaten haklısın... Haklı olmak hakkınız yahu! Ben mi? Aman canım ne önemi var? Benim haklılık payımı da alın... O da hakkınızdır... Nasılsa her hak sahibini buluyor sfhfgshsfhsgh Ondandır acelem yok, içim rahatsfhfgshsfhsghsssssss  |  

Yorgun  Şaşkın İzliyor  |  

Ukala, agresif, tuhafım.   |  

yorgun  Yanlız Azda olsa umutlu cicekver  |  

Uykulu tembel uyuşuk  😩😪😩  |  

Hafif  Huzurlu Hüsnü teveccüh'lü😊  |  

Mutlu  Huzurlu Şükür dolu 😊  |  

Asr                       (4 kurtuluş yolu)  Duha (3 teselli,3 hatırlatma,3 uyarı) İnşirah (4 ödül 2 bilgi 2 nasihat)  |  

Yorgunluk  Heyecan Endişe :)  |  

yağmurun huzuru  Toprağın kokusu Akşamın vakti 🌾  |  

Etrafımdaki gürültülerle   balyoz yemiş gibi kafamın içi 😔  |  
| SAAT: 17:07 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.