![]() |
Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? Yaşamınızda en çok neyi değiştirirsiniz??? |
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? insanlar en çok televizyon denen fitnevizyonda kanal değiştirir ama kimsede bu cevabı vermez nedense |
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? :=)) farklı ama mantıklı ve doğru bir yaklaşım teşekkürler...alkış000 |
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? Alıntı:
|
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? Alıntı:
|
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? Sınıftaysam ses tonumu:) o yüzden faranjit oldum... İnsanın hayalleri de değişmeli.Sık sık değişmediği taktirde tabi yoksa insan Rabbinden ne isteyeceğini bilemez bence... |
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? duygularım tabiki ben hayatı anlık yasayanlardanım :) geçmiş ztn geçmiş gelecek bilinmez şimdiki zmn nı yasıcaksın bana göre :) |
re: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz Medineweb? Bu soruyu hiç düşünmemişim baya düşündüm eve bir göz attım bebeler evde herşey antika diyor :) en çok değişikliği kişiliğimde yapıyorum eksik olan güzellikleri diğerleriyle değiştirmeye gayret ediyorum farklı bir soru mübarek teşekkür ederim... |
Cevap: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? hiç birşeyi değiştiremiyorum erkek egemen bir toplumda erkek izin vermedikçe kadın tek başına neyi değiştire bilirki tv kanalınıbile |
Cevap: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? kumandayı kafasına indir :) |
SAAT: 18:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.