![]() |
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli Alıntı:
|
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli Bana göre öyle bir evlilik olsun ki evimiz cennetin dünyadaki şubesi olmalı. |
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli aşk olmalı evet ama mantıklı aşk olmalı ben paraya hiç önem vermiyorum kalbi önemli cebi degil ben hep eşimin arkasında namaz kılmak isterim sadece allahın istedigi seyi yasamak isterim ayse yüsranın tabiri banada çok uyuyor evmiz cennetin dünyadaki şubesi olması inşallah |
+ Hadise göre evlenen dininin yarısını tamalamış oluyor.diğer yarısı için Allahtan korksun.. + evlenince zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz...:):) Allah hepimizi eşlerimizle cennete girmeyi nasip etsin... |
|
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli evlilik çok ciddi bir iştir ,kişilerin bedenen ve ruhen buna hazır olmaları gerekir,evine hanımlık yapamayacak ,çocuğuna anne olamayacak kişi bence evlenmemeli erkekler için de bu geçerli eğer bir aileye maddi-manevi bakamayacaksa hiç girişmemeli evlilik olayına sonra işin yoksa uğraşda dur... nasıl bir evlilik tercih edilmeli kısmına gelince saygı ,,sevgi veeislamı çerçevede olmalı malum aşk ;ulaşamadığn müddetçe değerlidir aşktır ,ulaştığın zaman ise hiçtir o yüzden de sevgi saygı ve islamın ahlak kuralları evliliğin temelinde çok gerekli.. |
|
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli evlilik öyle bir kurum ki cennette bile devam ediyor İNŞAALLAH herkezin böyle olur |
Cevap: Anket: Nasıl Bir Evlilik Tercih Edilmeli sünnettir evlenmek evlenin uşaklar tabi kız bulursanız :) |
evlilik hem sünnet hemde dinin yarısını tammlama gibi sevabı olan bir messese. uyulması gereken islam kaideleri çerçevesinde sevgi ve saygı ile huzurlu olunabilinecek bir olay.. |
SAAT: 06:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.