![]() |
Merak ettiğinden değil, nabız yoklamak için, sosyal medya komplolarini boca etmek için sorulan; Aşı oldun mu olacak mısın ne düşünüyorsun ? sorusuna... |
Alıntı:
evdekilerin dün çıkardığım gömlek yıkanıp ütülendimi sorusuna düssünceli000 sanki aylığa bağlanmış hizmetçileri var çay-kahve000 |
Aaaa geldiniz mi?25.gif bide işim var denildiğinde sorulan ne işin var sorusudursopa000 |
komşunun ısrarla el işi sergisine gelirmisin sorusuı! ilgilenmiyorum sevmiyorum görmek zorundamıyım? işim var diyorum acil halledip gitmem lazım diyorum konuşma arasında 5 kere fln zikretti gelsen yaptıklarımı görsen bazen insanların akıl sağlığı ile alakalı ciddi endişelerim vardüssünceli000düssünceli000 |
Her muhabbeti keskin bir şekilde katledip sonrasında kendini düze çıkarma yöntemi olan; Ben ne dedim ki? Yanlış bişey mi söyledim? Elinin körü 😤 |
Arabayla market yapıyorum +hani kriz vardı? Çocukların eksiklerini görüyorum +hani kriz vardı? Marketten geliyorum +hani kriz vardı? Kriz deyince taş kemirmek gerektiğini sanan işi gücü goy goy olanların cümlesine sinirim. Muhalifide öyle. Yandaşı da öyle. Ciddi ciddi sinirimi bozdu gelenin geçenin gider-gelir düzeyini konuşan apartman önü yaşlıları. Torbalari açıp ne aldin bakayım bu krizde derler diye ödüm kopuyor. Allah adamı şehirde emekli-yaşlı etmesin. Çok sinir çok. |
E bunların önderleri telefonunu çıkar bakayım diyenler be sayın başkanım. Son model telefonunda vardır senin bu krizde😂 Kütüphanede yada Dibimde bi yerde fışşık fışşık sürekli burnunu çeken adama sinir oluyorum. Kardeş sümkür şu burnu. Selpakla gelip hı demi yapayım sopa000 gurban olduklarım çekmeyin şu burnu.mhc |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz efendim ,ne iyi ettiniz ..Gelmeleriniz,paylaşımlarınız daim olsun inşaAllah..cicekver |
Alıntı:
O vesile ile gelmişken başka ne yazıp etmişim diye bakarken, bu mesajıma denk gelince... İşte, sonrasını biliyorsunuz : ) Tekraren teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar dilerim size ve herkeslere : ) |
SAAT: 19:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.