![]() |
Cevap: pantolon pardüsenin altına giyorum etek giydiğim zaman ayağıma dolanıyor ve düşüyorum pardüsemin düğmeleri kapalı ama ben pantolonun üstünede dizden aşağı elbişeler giyiyorum Rabbim affetsin |
Cevap: pantolon pantolon etek giymek caiz değilken biz onu zaten kabul ettik ama anlamadığım neden her bir hoca farklı fetvalar veriyor..biri deseki haram eminim kimse giymeyecek ama diyanetin fetvalarında hocaaa dar olmayan pantolonla namaz kılınabilir diyor .şimdi suç bu pantolonu giyende mi yoksa giy diyende mi gerisini siz düşünün... |
Cevap: pantolon giyiyorum tabiki dikkat etmek şartıylea evde be pardüsenin altında rahat olduğu için sevdiğim için dğil haraket kolaylıpğı sağlıyor balkona çıknca mecburen pantolan giydiğim için üzerine pardüse giyorum anineden kapı çalınınca çok dikkatli olmak gerekiyor |
Cevap: pantolon Arkadaşlar kendinizinde söylediği gibi Allah affetsin çünkü hatamızın farkındayız pardesünün altına giydiğimiz pantolon ne yazık ki dikkat çekiyor. küçükler bakıp kapalılar giyiyorsa demek ki bir sorun yok deniliyor. pantolon kadını erkekleştiriyor. bunu kabul ederim. eteğe alışan insan için dışarıda, otobüste, hastanede vs yerlerde hiçte sorun olmuyor. biz sadece nefsimizin bize hoş gelen tarafını alıp bahanemize kılıf uyduruyoruz. Bana kızacaksınız ama benim düşüncem böyle |
Cevap: pantolon etek giyip ten rengi çorap giyen kadında bana göre açıktır en azından şalvar geniş kapalı oluyor malum düşme tehlikesi için açılıp saçılmaması adına |
SAAT: 01:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.