![]() |
Cvp: Günün Hangi Vaktini seviyorsunuz ?? sabahın erken saatleri, her yeni günün başlangıcı en moralli olduğum saatlerdir. |
Cvp: Günün Hangi Vaktini seviyorsunuz ?? Akşam üstü..Hava hafif karanlık olduğunda...yürümek...çok hoşuma gider... |
Cvp: Günün Hangi Vaktini seviyorsunuz ?? üzgün oldugumda geceyi.neşeli oldugumda gündüzü seviyorum amaaaaaaaaaa güneşin doguşunu izlemesini hepsinden çok seviyorum |
Öğlen vaktini seviyorum.günün en civcivli vakti.herkes aktif.gün hiç bitmeyecek hissi.belkide uykum geldiğinden bilemiyorum Ağzı-Açık000 |
Tan yerinin ağardigi vakti ve sabahın körü diye tarif edilen sonrasini çok seviyorum:)) Yavaş yavaş güneşin doğusuna şahitlik etmek. Kuşların bir oraya bir buraya kosturması, telaşları ,her sesi ayirt edebilmek en sevdigimdir. Yaz-kış bir başka güzel günün üstünüze doğduğunu görmek. |
Alıntı:
Aynı an ve saatler diyelim ..O kuş sesleri , o sessizlikte çıkardıklari melodi anlatilmaz .. Saatlerce dinleyebilirim...🌹 Tam anlamıyla huzur...🌿 Ya o sessizlikte Rabbimle buluşmak , Sustuklarıni anlatmak, derdini yanmak 😔 Bin kere gelsem o kapısına , yine mi sen demeden dinleyip , yakarışlarımı sesizliğe karışıp huzur noktasında buluşması... .....çok şey ...çok...Huzur.... |
SAAT: 02:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.