![]() |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' suhtem kardeşim Allah bağışlasın evladınızı tabi herkezinkini..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..sizinde çocuğunuzla kazanacağınız daha çok birincilikler olur inş. :) tebrik ederim |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Alıntı:
|
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Birinciliğiniz hayırlı olsun |
|
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' tebrikler suhtem alkış000alkış000 |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Teşekkür ederim elvin meyra:) |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Abla affın yok kızınının yanaklarını ısırcam kızımı sollamış gülümseyen000 Tebrik ediyorum alkış000 Hepsine bin maşşAllahh afrn* |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Suhtem tebrik ederim canım ..Rabbim bağışlasın hepsi çok şekerlerdi :) |
asıll ben senin kızınn yanakları ısırcam tam ısırımlık maşşallh.. yanımda olsaydı mıncıklardım onu ..Rabbim bağışlasın :) tşkkür ederim canımm Alıntı:
|
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' suhtem ablam hayırlı olsun birinciligin rabbim evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin |
Boncuğunu kıs sandım walla afffc* kocaman öpücük gülücük sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' Allah Bebeklerimize hayırlı ömür sağlıklı bir gelecek,dünya ahiret saadetleri nasip buyursun.üyelerimizin oylaması sonucu suhtem kardeşimizin bebeği birincilik almış,tebrik ediyoruz. suhtem kardeşimizin ödülü paketlenmek üzere pazartesi adresine gönderilecektir inşaAllah. Kendisine Gönerilecek Ödüller ; 1-Orta Boy Kuranı Kerim 2-Orta Boy Mealli Kuranı Kerim 3-Cep Meal 4-Büyük şafii İlmihalı(Mehmet Keskin) 5-İslam İlmihalı(Lütfü Şentürk) |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' .)) aaa erkek mıydı e vallahi bende kız sanmıstım. emin olun oyların genelini kız olarak almıstır .)) tebrikler efendim. benim talhama da gecmis olsun .)) |
Alıntı:
Alıntı:
az buçuk kız güzelliği var oğlumda o yüzdendir.. ArO* abla talhayı yerime öpün lütfenevet000 Rabbim esirgesin.. Muhsin abi sizde saolunn.. |
Cevap: Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' ArO* |
SAAT: 00:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.