![]()  |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  suhtem kardeşim Allah bağışlasın evladınızı tabi herkezinkini..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..sizinde çocuğunuzla kazanacağınız daha çok birincilikler olur inş. :) tebrik ederim   |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  Alıntı:  
  |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  Birinciliğiniz hayırlı olsun   |  

|  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  tebrikler suhtem alkış000alkış000   |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  Teşekkür ederim elvin meyra:)   |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  Abla affın yok kızınının yanaklarını ısırcam kızımı sollamış gülümseyen000 Tebrik ediyorum alkış000 Hepsine bin maşşAllahh afrn*  |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  Suhtem tebrik ederim canım ..Rabbim bağışlasın hepsi çok şekerlerdi  :)   |  

asıll ben senin kızınn yanakları ısırcam tam ısırımlık maşşallh.. yanımda olsaydı mıncıklardım onu ..Rabbim bağışlasın :) tşkkür ederim canımm Alıntı:  
  |  

Cevap: Fotoğraf  yarışması birincimiz''SUHTEM''  suhtem ablam hayırlı olsun birinciligin rabbim evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin   |  
| SAAT: 05:45 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.