www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Medineweb,Al Tarihi: 06 Eyll 2012 (15:56), Konuya Son Cevap : 23 Eyll 2022 (11:03). Konuya 38 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 yelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]()
bana zlettiniz geleli ok olmad ama televizyonda ksa ismi gese alyorum tekrar gitmek iin kutsal topraklara rabbim herkese nasip etsin iklimya evlen ve einle git dahada bir gzel oluyor benden sylemesi ... ![]()
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 yelik T.:
04 ubat 2011 | ![]()
ynetimden umreye dnd ![]() yorum yapan oy kullanan kiilere tekrar teekkr ederim katlmlarndan dolay |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 19474 yelik T.:
22Haziran 2012 | ![]()
bence site ynetcimiz Abdlmelik siteye ok az uruyor daha fazla urayp paylamda bulunmasn isterdim . birde bayanlarn erkk niki almas hi iyi olmuyor bence .. cinsiyetini farkl gstrmek drst br davran deil! baz editrler ok pasif.paylamlarn gremedik.. ama genel olarak ok gzel bir ynetimi var forumun, ok faydal insanlar var ilerinde. memnunum ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
04 ubat 2011 | ![]() Alnt:
abdulmelik abi nickle giri yapmadanda forumla srekli ilgileniyor zaten.herhengi bir sorun knca hemen mdahale ediyor..ynetici demek sadece aktif olup konu amak deil..yetkilerimize binaen grevlerimiz var bu grevlerimiz yeterlimi deilmi diye renmek istedim..bayanlarn nickine gelince kim nasl isterse nasl rahat ederse alsn sayg duyuyoruz..teekkr ederiz ![]() abdulmelik = ynetici vasfn dolduran sper ynetici ![]() kurtmehmet = onlne olmasna ramen paylam olarak nadiren grdm yetkilerini kullanma olarak denk gelmedim ![]() incesz = aktif olduu zamanlarda gayet iyi bir ynetici olduunu dnyorum.ama uzun zamandr yok.bu kadar sre gelmeyen grevlinin yetkisinin alnmad tek forum bura sanrm ![]() dua dilencisi = yetki kullana bilen editrlerden ![]() ![]() su damlas = aktiflikde ![]() ![]() suhtem = su damlasna olan dncelerimle ayn talibetn= yeni anne olmadan nce paylamda bulunurdu ama o da uzun zamandr yok yetki asndanda denk gelemdim bilmiyorum asl = aktif olunca paylamda snr yok ![]() ![]() remle = hem var hem yok ![]() ![]() esmanur= yetkisinin hakkn veriyor ![]() huzeyfe= yorum yok ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
Durumu: ![]() Medine No : 19474 yelik T.:
22Haziran 2012 | ![]()
hemen savunmaya gemenize gerk yoktu . sadece dncemi syledim : muhsin abimizin yazlarn ok beendiim iin keke daha fazla paylasa diye sitem ettim sadece .mkemmel bi insan olduu iin daha fazla istifade etmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 | |
04 ubat 2011 | ![]() Alnt:
savunma deil yorum yapan her yeye yorumuna dair sylenecek biey varsa syleyip teekkr ettim.kendimde yorum yapacaktm sizdende alnt yaptm | |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
Durumu: ![]() Medine No : 164 yelik T.:
14 Eyll 2007 | ![]()
ben daima sizlerleyim, nickim grnmesede varyok modundaym ![]()
__________________ *Buda geer ya hu* |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
btn editrlerin paylamlarn ok beeniyorum.ama ne yalan syleyeyim,aklma ilk gelenler aktif olarak,sevgili esmanur var,duru dura yok maallah hep bizimle birlikte ,buda ok houma gidiyor tabiki... su damlasnn paylamlarn hi bieyle kyaslayamam,aslda yle,huzeyfe,abdlmelik hepsi birbirinden kalite ve ahane paylamlarnz var,tabiki bu paylam artrlabilir.bende arkadalara katlyorum ve abdlmelik abinin yazlarnn artmasn isteyenlerdenim,bir ricam daha olacak, sayn yitik sevda ve fecr hocann etrafnda ekillenen ,kurann ierii,anlalmas hususunda ok kalite paylamlar ve diyaloglar vard,ben tekrar zellikle fecr hocann ve bu konuya hakim dostlarn tekrar byle bir konu bal altnda aktif olmasn istiyorum.formun iinde byle konu balklar tabiki ok var,kastettiim daha gncel ve aktif hale gelmesi,bilmem anlatabildimmi... ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 | ||||
Durumu: ![]() Medine No : 13046 yelik T.:
16 Aralk 2010 | ![]() Alnt:
![]() Alnt:
![]() Alnt:
![]() Alnt:
![]()
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Suktu'mu en gzel duam eyle.. | ||||
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
Durumu: ![]() Medine No : 20319 yelik T.:
18 Eyll 2012 | ![]()
u ana kadar memnun oldum in. bi aksilik kmaz ama yok ya kmaz zannedersem ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Biliyor musunuz? | Hdimul slam | Bunlar Biliyor muydunuz? | 1 | 03 Mays 2023 15:28 |
Zannediyor musunuz ki ? | MERVE DEMR | iirler ve airler | 10 | 21 Aralk 2015 14:38 |
Ne Yediinizi Biliyor musunuz ? | Fatma-i Zehra | Tbb- Nebevi ve Alternatif Tp Bilgileri | 0 | 13 Temmuz 2014 18:42 |
Memnun | EyMeN&TaLhA | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 12 Nisan 2014 09:02 |
Kim Allah' Raz Eder ve nsanlar Memnun Etmezse | YauHa | Allah(c.c) | 0 | 17 Kasm 2011 12:14 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|