![]() |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Teşekkürler... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
erkek miş :) bende bir erkek olamıyacak kadar kibar bir insan diyordum :) |
Alıntı:
erkekler kabamı yani gülümseyen000 Alıntı:
estağfirullah ne kusuru :):) |
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ismimdende anlaşıldığı gibi bayanımAğzı-Açık000 |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? isim benim değil ama yinede anlaşılacağını umarak ayar çekmiyorum gülümseyen000 bayan (: |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? görünen o ki ses getirdik ve yönetim olaya buton koyarak bizleri mutlu etti :-) konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler.meğer ne çok ihtiyacımız varmış bu konuya :-) artık tereddüt etmemek güzel.hernekadar herkes yazmasa da buton sayesinde öğrenicez demektir :-) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? bayan :) |
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? konu rahatsızlık vermiş .....rahatsız olanlar adına yanlış anlaşıldığım için üzgünüm.amaç kimsenin özelini merak olmadı ....ASLA... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Cinsiyet özel bir konu degildir rahatsız olma kardeşim ben bi erkege kız sanarak cnm gibisinden konusup günaha girmek istemem en iyisini yaptın... |
bazı insanlar yanlış hitap etmiyeyim diye rahat eder bazıları da özgür olmak ister rahat edemez bence bunda hiçbi sakınca yok kimse üzülmemeli forumda herkes özgür sonuçta |
makbergülü senin cinsiyet bölümü boş,ne iş bacım yada abimgülümseyen000Ağzı-Açık000c* |
|
Alıntı:
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Bence cinsiyeti doldurursan iyi olur yaptıgın işin dogru oldugunu düşünüyosan arkasında durmalısın |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? yaptığım işin elbette arkasındayımda c* butonu doldurcak bölümü bulamadım çaktırmasfhfgshsfhsgh gülümseyen000 |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? inanmadığım hiçbir işe imzamı atmadım evvelAllah c* evet000 konu hakkında yazılan çizilen herşey söyleyenleri bağlar kimseye-söyleme000 ben tavrımı her daim haktan yana prensip edindim hamdolsun .selametle c* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? çaktırdım k.bakma dün girdigimde üzüldüm sinirlendim k.bakma sert olduysa |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? sorun yok alıştım dermişim sfhfgshsfhsgh evet000 |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ben tersim galiba iii bakalım saglık olsun cinsiyet özgürlügü kısıtlanmasın :) nasıl özgür olunuyosa... :) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? sağlık olsun gül arkadaşım (: kalplerden geçeni mevla biliyor hamdolsun dert etme .. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Benimde isminden anlaşılacağı gibi (erkek).bende bazı arkadaşları erkek zannetmiştim :) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? bunun özel ile alakası yoktır.kime nasıl hitap edilir için güzel bir uygulama olmuş. medinewebin çizgisi bellidir.üyeleride öyle.ELHAMDULİLLAH. |
Alıntı:
Alıntı:
bulent ersoy demiştim ozr* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ...erkek... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? başlığım yahyadoğandüşünceli000düşünceli000 ama ben bayanımgülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
yalnız değilsiniz merak etmeyin gülümseyen000 sitemizde çok var öyle :):) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? bu başlığı yeni gördüm halbuki konu açılalı epey olmuş çok güzel bi uygulama olmuş ben muuskemi bayan mehmet akifi erkek zannediyordum hadi mehmet akif neysede muuskem hocamla her gün soru cevap yapıyoruz hocam samimi muhabbet ettiysem affola ben bayan zannediyordum :) |
|
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? neyse o; erkek |
Delikanlıyız Allah'ın adamıyız evelAllahevet000 Belki yeri deil ama aklıma geleni yazıcam. Mihrinaz başkanım senin erkek olduğunu kendini gizlediğini düşünüyorum Ağzı-Açık000 Şöle, çok iyi yöneticisin,bakıyorum birbirinizle yani bayan üyelerle ölçülüsün, erkeklerlede. Bu çok güzel tabi. Esmanurda erkek olabilirmidüssünceli000 gülümseyen000ikna edin benidymdm |
Alıntı:
Burdan çıkışta Esma beyle kahvehaneye gideriz arada.)) |
Ben 🦅 abla hemde simsiyah mahcup000 bak abla dedim ikna oldum tmmgülümseyen000 Esma Nur la kahveye gidiyoruz deyince bi işkillendim ama olsun iknayım gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalnız ben diyilmişim böyle düşünen demekkigülümseyen000 |
Alıntı:
|
SAAT: 03:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.