![]() |
Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz selamun aleyküm arkadaşlar..bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz düşünceli000 |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz aleyküm selam ,evet000 hepsini yaparak çay-kahve000 |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz bende hepsini yaparak geçiriyorum bir günümü.... şu sıralar ders çalışmıyorum ama..... |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz a.s Karışık diyelim :) |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz şıklar sankim eksik gbi duruyor amaa düşünceli000 şimdi huzeyfe abim o zman tamamla dersin ama valla becermem baştan söylm Ağzı-Açık000 KARIŞIK işte çay-kahve000 |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz ma. Seyrederek yada oynayarak ne demek anlamadım ama maç herhalde o ve müzik dinlemek dışında diğerleri dönüşümlü olarak yaptığım şeyler.. |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz günümü okumak ve ev işleriyle geçiriyorum.Bir forumda paylaşım yapıyorum aşağı yukarı 5 senedir Bu siteye üyeliğim çok öncedir.Sizin paylaşımlarınızdan istifade ettim. yüreği güzel paylaşımcı bir arkadaşım iştirak etmeme vesile oldu. Arada bir elimden geldiğince, fırsat bulduğumca bende size karınca kararınca katkıda bulunmayı isterim Allah cümlemize rızasına uygun hizmetlerde bulunmayı ilham eylesin duasıyla... |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz SU anda ucaga alsinlar diye beklemekle:)) |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz Alıntı:
aynen eksikleri söyle ekleyelim :):) benim aklıma başka gelmedi hem bi günde daha ne yapılabilirki :):) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hemen ekliyorum editörüm :):) |
Cevap: Gününüzü Nasıl Geçiriyorsunuz Baktim secenekte karisik var onu sectim:)) Benim hergun farkli oliy genelde:) Sabah elzigdaydim simdi ist da:) Yarin bakalim burdamiyim:)) |
SAAT: 10:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.