![]() |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) Bende ilahiyat dersleriyle ilgili arama motorunda araştırma yaparken buldum Medineweb'i :) Sanırım bu ilahiyat bölümü baya bi üye kazandırmıştır siteye:) |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) ben de önlisans ilahiyat ders notları ararken buldum bu siteyi iyiki bulmuşum |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) bende ilahiyat ile ilgili arama yaparken siteyi buldum ama biraz geç bulmuşum.........:) |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) Alıntı:
bendenizde 2008 yılında kursa gidiyordum araştırma yapmam gerekiyordu.araştırırken medineweb'e üye oldum o günden beri burdayım :))) |
|
Alıntı:
Alıntı:
serpil hocanınkinden altta kalır yanı yok hikayenizin ablacım :):) iyiki cesaretinizi toplayıp tüm forumda aktif olmuşsunuz sizleri tanımak çok güzel :):) |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) ben hatırlamıyorum walla bir dönem nette üyeliğim olmayan forum yoktu, belki o zmanlardan üye olmusumdr.. ilgi alanım müzikti zaten :) |
Cevap: Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) arapça dersinde faydalı olacak siteler ararken bu güzel siteyi buldum emeği geçen herkesten mevlam razı olsun |
Alıntı:
|
|
SAAT: 13:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.