![]() |
En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? En son izlediğiniz Filmi yada videoyu bizimle paylaşabilirsiniz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yorum: Gerek Oyunculuk Olsun Gerekse Konu Olsun İzlenilebilecek Bir Seviyede Olduğunu Düşünüyorum... Selam filmini kaç kere izledim bilmiyorum ama aklıma geldikçe izlemekten de kaçınmıyorum :))) ve izlemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim 1--Lütfen herkesin film zevkinin ve bir filmden beklentisinin farklı olabileceğini unutmayalım, bir arkadaşımızın beğendiği filmi biz beğenmeyebiliriz ve kendi görüşlerimi saygı çerçevesinde burada paylaşabiliriz. 2--Not : Özellikle yönetici arkadaşlarımız ve diğer üye arkadaşlar bu tarz bir konu var mı diye baktım ancak göremedim eğer varsa ve gözümden kaçtıysa kusuruma bakmayın |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Hiç bişeeeee dersten zaman mı kaliooo |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Alıntı:
|
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? bana ders den bahsetmeyinnn:) en son gecen yazdı ne isledim. himmm korku filmi testere:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? ipman Serisi:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? rab ne bana de jodi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ama hatırlamıyorum en son ne izlediğimi uzun zamandir izlemiyorumdüşünceli000 |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Ayat ayat cinta cok güzel zamanim olsa bir daha izlerim..... |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? TANRININ KİTABI.. [YT]H_JigC5ldY8[/YT] |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Altın ve Bakır filmi. |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? sevimli canavarlar üniversitesi:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? haber programını isledim.isledigime pişman oldum:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? elysium-yeni-cennet.. |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Fatih Sultan Mehmet ve İki Papaz |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Turbo 2013 anime:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? yer altı canavarları 4 |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Ender abi, ailecek izleyebileceğimiz animasyon tarzı bir film var mı ? bir ara yukarı bak diye bir film eklemiştim çok beğenmiştim. sevimli canavarlar filan pek hoşuma gitmedi, yeni bir önerin var mı ? |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? haberleri izledim ama iyyy:) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? hükümet kadın 2 :) |
|
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Yaşam Şifresi (source code) tavsiye ederim :):) |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Eğer İzlemediyseniz Düğün dernek tavsiyemdir...izlemeye değer |
|
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Hz meryem......kac bölümlüktü bilmiyorum ama hepsini iki bolumde izledik.biz gec kalmisiz.kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? şeytanın avukatı . berbat bir film sakın izlemeyin . artık film izlemeyeceğm zaten boş iş . açar mektubat okurum daha iyi |
Cevap: En Son Ne İzlediniz ? Bizde İzleyelim mi ? Sevimli Canavar 2001 :) |
2019 da yayına giren serisini sonlandiran iron man son serisi Avengers: End Game filmini izledim tavsiye ederim. İron man severler için güzel bir veda filmi olmuş.bilim kurgu aksiyon severlere tavsiye ederim. |
SAAT: 22:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.