www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi slaminesil,Al Tarihi: 10 Kasm 2015 (18:48), Konuya Son Cevap : 19 Temmuz 2022 (05:08). Konuya 17 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() G : nat kiilik, gerginlik ve stn glere sahip olma arzusunu ifade eder. O, : Gizemli kiilik sahibidir. Gizlilii sever ve duygularn aa vurmaktan kanan tiplerdir. K : Baarl, nvan sahibi ve daima ykselen bir kiilii ifade eder. N : stn glere sahip, saduyulu kiilii ifade eder. U : Durgun grnml, ok ar hareket eden, ilerini ardan alan bir profil izen kiilik. R : Tereddtl kiilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaarlar. arkadalarm beni bilir U harfi bana uymam ![]() dierleri uydu mu bilemedim ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Bilakis tamda uymu arkadim ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Bakmayan arkadalar vardr belki ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
E : ruhsal karkl temsil eder, yani znt ve sevinci birarada yaayan ve ruhsal gel-gitleri olan kiilii ifade eder. M : Ticarete yatknlk ve yksek zeka seviyeli kiilii ifade eder. : Hassas, duygusal ve krlgan bir kiilii temsil eder. N : stn glere sahip, saduyulu kiilii ifade eder. E : ruhsal karkl temsil eder, yani znt ve sevinci birarada yaayan ve ruhsal gel-gitleri olan kiilii ifade eder. Kim bu ben deilim.))) Ruhsal bozukluu olan piskopat laf sz sylenmez ama stn gleri sayesinde stesinden gelen biey kt..Ticarete acaip yatknlk; ya batrrm. Yada stne para verir, borlu karm. O derece dahiyim... Denemeyenlere bi denesin )) |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Devam diyelim burdan 😊
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
simlerdeki Kiilik Analizi | TLSM | Komik Paylamlar | 19 | 06 Ocak 2024 11:21 |
kiilik testi /medineweb | Ene Garip | Forum Oyunlar | 14 | 26 Mart 2019 09:44 |
MAV KU zerinden ilgin bir kiilik testi:))))) | Hdimul slam | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunlar | 23 | 16 Mays 2016 19:03 |
Bu Kiilik Testi Sizi yanstyor mu?:))) | Hdimul slam | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunlar | 23 | 14 Aralk 2015 15:35 |
Renklerle Kiilik Testi... | Esma_Nur | Komik Paylamlar | 3 | 25 Nisan 2012 15:06 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|