![]() |
iyi olanların kıymetini Birgün size İyi olmayanlar anlatacak. onlar daha çok kıymet görecek Senin yaptıkların ise "yapmasaydin" olacak. |
Geceye dedim ki uzan uzanabildiğin kadar, şimdi o dolunay uykudadır. Şems-i Tebrizi... |
O yükü sen seçmedin... Üzerine devirdiler. Sessizce sırtladın. Yorulunca kızdılar, sen taşıdıkça unuttular. O yük aslında hiç sana ait değildi 🌒🌠🌔 |
Çöle alışmış olman okyanusu hak etmediğin anlamına gelmez. |
Gündüz ‘iyiyim’ demek yorar insanı, gece ise o yalanın hesabını... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
An itibariyle siyonist İsrail, Gazze’de katliam üstüne katliam yapıyor.. Ya Kahhar zalimleri ve ortaklarını kahret. |
Katil israil'in Gazze'de Bomba ile öldüremedikleri çocuklar, Açlıktan Ölüyor #GazzeAçlıktanÖlüyor Canın yanmıyorsa Kalbini yokla.. Vahşetin her türlüsü onlara tattırıldı, vahşetin her türlüsü bütün dünyaya izletildi. Vahşete hiçbir şekilde son verilmedi. Gidecek yerleri de dayanacak güçleri de kalmadı Allah'ım |
Geceye bir not: "Bugün de sustum… Sığmadım hiçbir kelimeye, Kimseye anlatamadım içimdeki fırtınayı. Ey gece, sırdaşım ol… Kimselerin duymadığı yerden dinle beni." |
SAAT: 02:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.