![]() |
İnsanlara olduğun gibi görün, yoksa borçlu kalırsın! gece gece aklıma gelen :) |
düşlerin düştü mü düşüne .................................................. .............düştüğünü düştükten sonra anlarsın. düşersen vurun abalıya olursun. .................................................. .....uğruna düştüğün bile seni düşük ilan eder. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>muznib kul |
Alıntı:
Olduya düştünüz; ne yapıp edin kalkın. Kendi elinin, kendi gücünün, kendinin farkında olmalı. Düşüp kalamazsıniz. Yoksa düştüm vuran çok edebiyatına kurban gidersiniz :) En güzeli "düşenin ne kadar yanındayım, kaldırdımmı yoksa vuran mı oldum" sorusunu dürüstçe vicdanina sorup boşlukları doldurmak :) Düşe kalka..düşe kalka derken yürümeyi öğrenirsin ya da düşük izlerine ve acisina alişırsın. Bu da bişey:) Boşlukları doldurur:) Vesselam |
Alıntı:
ne bu şimdi eşme düşme düşünme düşürme deşirme hapşırma şaşırma şişirme gülümseyen000 bir şey anladıysam Bulgar hatta yunan olayım Ağzı-Açık000 sayın yönetici anlamış ki yorum yapmış. Bende tuhaflık olmalı. Tuhafiyeci mi olsam. Malum kelime üretme oyunu :) |
Alıntı:
Tuhaf olan tuhaf düşüncelerinizi tuhafiyeci kılıfına büründürerek tuhaflıktan kurtulamazsızAğzı-Açık000 Kavramlardan öyle zincir kalıplar oluştururuz ki, içinde her türlü mecaz kinaye tariz sanatını, ruh halini bulabilirsiniz :))) başınız döner hiç bulaşmayin. Emojiler, grafikler hepsi bizim emrimizde))) |
Senin derdinde dertmi benimkinin yanında deyip küçümsemeyin karşınızdakinin derdini, bir virüs bile birisini yoğun bakımlık yaparken diğerinde 'de olduğu halde his ettirmiyor! |
Alıntı:
|
Alıntı:
50 yıl mı ay mı acaba düssünceli000 saygıda kusur etmem ltfn52 siz de saygınlığınızı koruyun. krik |
Alıntı:
|
@Kavuşmaları mahşere kalanlara iyi geceler diliyorum. |
SAAT: 02:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.