www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Seher Yeli,Al Tarihi: 14 Temmuz 2008 (11:23), Konuya Son Cevap : 18 Mays 2023 (19:10). Konuya 15 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() u An Hayatnzda nternet Olmasayd Ne Yapyor Olurdunuz??? u An Hayatnzda nternet Olmasayd Ne Yapyor Olurdunuz???
__________________ u an yaptnz hibirrr i, Klnmay bekleyen vakit namazndan daha nemli deildir!! | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | mauk | 3 | 2841 | 18 Nisan 2009 12:08 |
![]() | Serbest Krs | Seher Yeli | 0 | 2038 | 17 Nisan 2009 15:34 |
![]() | Adap-Edep-Ahlak | Seher Yeli | 0 | 2158 | 15 Nisan 2009 18:45 |
![]() | Adap-Edep-Ahlak | LAH AK | 1 | 2194 | 15 Nisan 2009 18:43 |
![]() | Adap-Edep-Ahlak | Kara Kartal | 5 | 2390 | 15 Nisan 2009 18:37 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 yelik T.:
30Haziran 2007 | ![]() El Ehzer'e giri ansm olsayd orada Kuran Aratrmalar ile ilgileniyor olurdum...Takdir_ lahi tabiiki...Ya da Medine_i Mnevvere'de aylar vesilesiyle itikafa girmek... Muhteem olurdu... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 yelik T.:
25 Mays 2008 | ![]() kitap okurdum t.v. izlerdim ne biliyim baka urala zaman harcardm
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 yelik T.:
11 Mays 2008 | ![]() fotografclkla daha fazla lglenrdm. fotgraf cekmey cok sevyorum. veimdi uan olmasayd ktphane yeliimi silmek zere olduklar iin kyamet koparrdm ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]() oturur interneti hayatmda oldurmaya alrdm... ![]() daha ok kitap okurdum... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 yelik T.:
11 ubat 2012 | ![]()
bencede herkes daha gereki eyler yazsn !! yazsnki bizleri de byle uratrmasn ![]() internetim olmasayd imdi burda olmazdm.. nerde mi olurum Mevla bbilirr ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]()
U AN NT OLMASAYDI NT OLMADAN NCEK YAPTIIM LER YAPARDIM U AN YAPTIIM LERDE DAHL : TV ZLEMEK , R YAZMAK , MZK DNLEMEK V.B GB!!!!!!!!!!!!!!!...... BENDE LAHYAT OKUYUP DN KLTR RETMEN OLMAK STERDM AMA NASP DELM TEMBELLE VURDUM NEYSE SELAMETLE KALIN | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
ben kesinlikle ya tv izliyo olurdum yada eskden toplantlara daha ok katlrdm yani dini sohbetlerin olduu toplantlardan bahsediyorum ama iyiki var net iin zaral fln diyorlar ben her zmn unu savunurum sen ktye kullanmassan her ey sana hizmet eder
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
gncellllllll ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Hayatnzda Bolua Yer Vermeyin | Hdimul slam | ocuk Ve Genlik Eitimi | 0 | 23 ubat 2024 08:40 |
Hayatnzda Byle Bir Tu Olsayd Neleri Silerdiniz? | Esma_Nur | Anket'ler-Rportaj'lar | 20 | 02 Mays 2021 12:19 |
Ebu Bekir Olmasayd | __-SENE-__ | Ashab-Kiram(r.a) | 4 | 02 Ekim 2014 15:26 |
Aile hayatnzda mutlu olmak istiyorsanz kadnlar ok konumayn | MERVE DEMR | Evlilik-Nikah Konular | 0 | 13 Nisan 2009 22:38 |
Gl” olmasayd, | Aysima | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 08 Ocak 2009 23:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|