![]() |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? gercekten cok farklı bı okadar huzur verıcı olsa gerek |
Anımsarken hüzünlendiğim çok anılarım vardır hepsinin kahramanları oldukca uzaklarda ... |
Her anı kıymetli. İçinize attiklarinizla sığdırdıklarınizla başedebildiklerinizle, unuttuklarıniz, unutamadıklarınizla...İnsan biriktirmek kadar kıymetli. Soru; şu an dönmek istediğiniz bir anıniz var mı? Cevabim: Hayır yok. Yeni anılar biriktirme taraftarı olan, eskiye özlemi, anımsamaları arkadaşlarla biraraya geldiğinde "ay ne güzeldi, şöyleydi" diyecek kadar olan biriyim. O yüzden hemen aklıma bişey gelmez :) Ben bugünün insanıyım. Yarına çıkacağım belli değil. Geçen geçti, acı-tatlı yaşandı gitti. Elimde bugün var ve o da dün olacak. Hep bugüne varım, hep bugüne. Bugünün insanı olanları bir başka severim. Umut doludur, tavsiyeleri canlı diridir. Bazısini geçmişten bugüne getiremezsin.Benim ve bizim zamanımızda diye başlarlar. Bitmez bi türlü. Ne varsa bugünde var.)))) |
Anılarda yaşayacak kadar değil ama bende bi anımı anlatayım. Lisede yatılıyım. Öğrenci olunca herşeyin ucuz ve uygun fiyatlısı alınır. Annem marketten ucuz bir deodorant almış. Benim için güzel kokmasi önemli. Markası-fiyatı önemsiz olduğu zamanlar Ağzı-Açık000 Hafta sonu matematik hocamız yurtta kalanları toplayıp hep beraber gezicez. Bahçede toplandilar beni bekliyorlar. Son dakika parfümümü de sıkayım mis gibi çıkayım dedim. O da ne? Sprey şişe bir türlü kapanmıyorAğzı-Açık000 Uğraşıyorum ediyorum yok "tasssss- tussssss" deodorant bütün odanın içinde. Veeee yangın alarmı devreye girmesin mimhc Bütün yurt panik bahçeye indi neler oluyor diye tedirgin. Ben elimde ki şişeyi pencereden dışarı uzatıp bitirerek şişenin öfkesini ancak dindirebildim m20 Odur bir daha deodorant kullanmadım :) O dönemlere dönmek isterim hey gidi günleraglynb |
SAAT: 06:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.