![]() |
Cvp: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz? rahmet meleklerinin sözleri galiba korkma ey kul sen cennetliklerdensin nidasını duymak rabbim ümmeti muhammede nasip eder inş |
Cvp: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz? amin inşAllah Rabb'im hayırlı ölüm versin herkese... |
Cevap: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz? Diğer insanların ne söylediklerine pek takılmam, ama öldükten sonra sevdiklerimden şöyle bir söz duymak isterim: Güle güle... Gözün arkada kalmasın... Bizleri merak etme... Biz iyiyiz ve kendimize bakarız... İbadetlerimize daha sıkı sarılacağız... Sen bu dünyada bizleri merak etme, gönül rahatlığıyla git... Yakında biz de geleceğiz, kavuşacağız... Burayı ve bizleri düşünme... İçin rahat olsun... demeleri beni daha çok rahatlatırdı... ----------- Rabbimin de: ''Hoş geldin kulum'' demesi benim için her şeyden değerlidir... |
Ölümün en güzel tarafı kimse hakkında kötü söz söylenmiyor rahmetliyi herkes iyi biliyor:) Çok severler zaten. Birgün öncesi balta-tabanca birbirini kovalayan, küfür kıyamet olanlar mezar başında hakkım helal diyor zaten. Arkada bıraktıklarıma değil yanıma aldiklarima sevinirim inşallah. Yine de; ben öldükten 3 gün sonra hemen normalleşmesinler 3 ay yasımı tutsunlar ki Ölümü sürekli hatirlasinlar isterim))) İyi olsunlar ama ağızlarının tadı kaçsın. Ben ölmüşüm az şey mi?:)))Ne diyorum ben?dymdm Her seferinde hayır dua ile anılmak çok güzel olur... |
öldükten sonra bugün düşünüldüm yarin Düşünüldüm sonrası bir var bir yok ..o yüzden çokda mühim degil .../cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangi yemeği seviyon onuda bilelim bari gülümseyen000 Ayy şakası bile kötü geldi bana ,ne öl ne yemek yapım Git helva kavur gel toprağım canlı canlı yiyelim bari gülümseyen000 |
SAAT: 03:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.