![]() |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? İmam kızı iyi bilir sessiz kalmış sevinmiş ama suhtem abla sen söle bakım annen şanslı mı :) |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
|
yazmıştım sildim amaa başka alternatifim kalmadı , İşte tam da bu yüzden " annem çooo...k şanslı olduğu için".. çokk isterdim tubacımm :) nsip diilmiş napim.. eşimin hakkını yemiym şindi .. imam diil ama ahlaken evet000 elhm hıımmm bi de senin yorumunu alalım tuğbacım ?? sen söle bakım düşünceli000 |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? abla imam tanıık warsa bekar ona göre konuşıyım :) Ya eşimin hep benden üstün olması hayalim özellikle dini yönden Weren büyük olunca istesem mi istemesem mi bilemedim :) İmam bizim mahalledekine benzemiyosa neden olmasın Bu arada Eşlerden baya memnunsunuz hanımlar buda gözden kaçmadı ;) |
karekteri sağlam amcamızın.bir takke de sen tak tamamdır abla :) |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? bir imama eş olmak mı aslaaa .))) gecmis zaman imamları kaliteli olabilir ama günümüz imamları .)) (elbette toplu katliam yapmıyorum, istisnalar vardır) mesela ben asla tanımadıgım bir imamım arkasında namaz kılmam. |
ne oldu abla :) kürtoğlu ile tartışmalarınızda imamların hepsini bitirdiniz :)) hepçi,toptancı olmayalım please :) |
,imamlığın hakkını veren,takvalı,eerdemli gerçekten topluma imam olan kişilerle karşılaştırsın seni rabbim. |
sayın kürtoglunun sitede serbest agzını görünce külliyen itici gelmeye basladılar. yahu bir imam öyle söver sonrada döner cemaate namaz kıldırırsa ve ben o cemaatin icindeysem :S hayırrrrrrrrrrrrrrrr aslaaaaaaaaaaaaaaa olamazzzzzzzzzzzzz diye bagırmak isterdim .))) |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? imam amca oğlu gibiyse ,ki kulakları çınlasın ezanı köylüye okutan,sabah ezanını okuyup yatsıya yetişen namaza cemaati olmayan ,kalacağı lojmanı ,herşeyin üstünde tutan imam efendilerle evlliği ciddi ciddi oturup düşünmek lazım hiiiiç kızmayın lütfen durum böylesopa000 |
SAAT: 06:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.