![]() |
mezar taşına ne yazmak isterdin? İlginç olurdu Yatıp uzanmışsın Dışardan belli belirsiz sesler geliyor Tok ayak sesleri, Rahmetli şöyleydi böyleydi diye kendi aralarında konuşuyorlar. Sen kulağını uzatıp duymaya çalışıyorsun derken eğilip mezar taşını okuyorlar Ne yazdın ? |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? ister padişah ol,ol istersen ağa istersen bin yıl daha yaşa hangi karagöz ki akmaz toprağa kainatta Baki olan Allah tır.. |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? Alıntı:
El Baki Huvel Baki |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? Her şey fanidir.. Allah razı olsun kardeşim.. |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Nihayet uzun bir sınavdan sonra gerçek dünyaya hoşgeldiniz yazardım. |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? sizde aramıza hoş safa geldiniz.. |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? masal değil sonuçta birgün bizim mezar taşımızıda okuyacaklar elbet allah bizi kabrin fitnesinden ve kabir azabından korusun kabir dehşet biyer yaa |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Bakın bakın da ibret alın sizin de geleceğiniz yer aynısı? |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? rahmana kavuştum sıra sizde. |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? RAHMANA KAVUŞTUM SIRA SİDE YAZARDIM. |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? Beni kalabalıklardan uzak bir yere gömsünler isterim Mezarın üstünede bir şey yazmasınlar |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? zor bir soru "dünya geldin gectin geriye bir avuc toprak bıraktın buydu sonun bırak yalanı dolanı dön Rahmana Akibet yerindir burası senin" |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? ben öldüğüm için geriye kalanlar ne yazarsa şansıma o çıkar.. bir fatiha yazsa yeter...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Bence mezar taşlarını hiç okumayın ...geçin :) |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Kaderde ne varsa o olur etme merak. Uyma nefsine hakkın emrine bırak. Altından ağacın olsa zümrütten yaprak. Sonucda seninde gözünü doyurur bir AVUC TOPRAK.. |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? mezar taşı dışardakiler için önemli olur vasiyet edemem şu yazılsın diye dışardakiler ne düşünüyosa yazdırırlar heralde benim için önemli olan taş yazsısı değil de amel defteridir....... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? Ne Acı Bakarsın Bana Bugün Yabancı Mı Geldim Sana Bugün Bana Yarın Sana Bir Fatiha Okusana.... Düşüncesi bile zor :) ibret almak lazım.... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm varmı sizde yaşıyor iken sorgulayın iş işten geçmeden... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, peçi şimdi ne oldi gülümseyen000 (KARADENİZLİ TEMELİN MEZAR TAŞINDAN) |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? ben bi mezar taşımın olmasını bile istemem |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? "Dikkαt et hαcı αyαğımα bαsıyosun" |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? hayatı yaşaman öldü |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? "Ey yoldan geçenler ... Yakında görüşürüz" (gülümseyen000) Şaka bi yana da; " Benimde aklımın ucundan geçmezdi ,ansızın öleceğim" yazdırırdım.. |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? önemli değil zaten ölmüşümdür iş işten geçmiştir yazsam ne fayda |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? tahir ül mevlevi hzlerinin Eli boş gidilmez gidilen yere Boş gelmedim ya Râb ben suç getirdim. Dağlar çekemezken o ağır yükü İki kat sırtımla çok güç getirdim. Tahirü’l Mevlevî’nin mezartaşı yazısı ALLAH DOSTU BÖYLE YAZARSA |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? Evine Hoşgeldin die yazmalarını vasiyet ederdim :) |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? onca sevenim vardı dünyada yapayalnız bıraktılar beni burada |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? sadece... duaya ihtiyacim var diye yazdirmak isterdim. |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? diriler ölülerin gözlerini kapatıyor,ama ölüler dirilerin gözlerini açamıyor... okuyacağınız kuranın ne dediğini anlıyor ve öylede yaşıyor musunuz...yoksa ne okuduğunuzu anlamayacak kadar zavallımısınız... |
SAAT: 10:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.