|  | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... Rabbime sonsuz şükürler olsun çünkü sağlığım çooookkkkk iyi... | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... çok şükür ecevitten kurtulduk darısı sülünün başına | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... Allaha şükrediyorum çünkü maddenin karanlık olduğunu, maddeye el uzatırsam karanlığa gömüleceğimi biliyorum. | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... çok şükür çünkü müslüman doğmuşum türk evladıyım anadoluda yaşıyorum hz Muhammedin ümmeti allah ın kuluyum O'na inanıyorum | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... çok şükür çünkü hayata hayat verenlerle birlikteyim | 
| 
 Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... ÇOK ŞÜKÜR : ÇÜNKÜ CEHENNEMDEN SONRA OLSA BİLE CENNETE GİRECEĞİMİ BİLİYORUM HER GÜN ALLAHA ŞÜKREDİYORUM ALLAHA ŞÜKRETMEYİ SEVİYORUM ÇOK ŞÜKÜR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Çok Şükür Çünkü Nefes Alıyorum... | 
| 
 Cevap: Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: Anket ____Çok şükür çünkü... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Çok şükür ____ki  Hayat devam ediyor.. Ve yine şükür ____ki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huzurun adresindeyiz... | 
| SAAT: 11:29 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.