![]() |
kimi kurtarırsın? eşiniz ve çocuğunuz yüzüyor sende kumsalda oturuyorsun ve ikisininde boğulduğunu gördün yalnız birini kurtarabilirsin hangisini kurtarırdın ? |
Cvp: kimi kurtarırsın? esmanur abla kusura bakma ama anket benim kafama yatmadı.yani böyle bir soru olabileceğini düşünemiyorum.iki sevginin de yeri farklııdır.mantıkta iki şeyi karşılaştırmak istiyorsan türlerin aynı olması gerekir.örneğin soru gülü mü çok seviyorsun, laleyi mi ?şeklinde olsaydı amenna... yalnız bu aynı şey değil.. |
Cvp: kimi kurtarırsın? nurcum ben kendim uydurmadım var böle bir anket mantığını çalıştırıcaksın mecaz anlamda sorulmuş bir sorudur bu ben bunu ilk duyduğumda en yakınımda kim varsa die düşünmüşdüm yani düşünüyorsun yapmıyorsun bi tanem :) |
Cvp: kimi kurtarırsın? mizahi olarak sorduysan tabiki bişey diyemem:)gelsin cevaplar inşallah.. |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Alıntı:
yenilersin eşi demi |
Cvp: kimi kurtarırsın? Alıntı:
ferdi kardeşim gelen gideni aratır ona göre :) |
Cvp: kimi kurtarırsın? hanımı kurtarırdım heralde çocuğu da kurtaran bulunur daa... ..... değişik bişey olmuşşşş Bi mantık yürütemedim ama neyse |
Cvp: kimi kurtarırsın? bu soruyu ilk duyunca bende eşime sordum oda tabiki seni kurtarırdım dedi abimle eşi bize gelmişdi abime sordum oda tabiki çocuğumu dedi eşide baya bir trip yaptı öle deyince...:) |
Cvp: kimi kurtarırsın? Düşünmesi bile kötü..O anda hangisini kurtarma imkanım varsa onu kurtarırım.Seçici olmam...Allah hiç kimsenin başına böyle birşey vermesin ... |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Eşi kurtar çocuğu yine yaparsın |
Cvp: kimi kurtarırsın? tesbihte hata olmaz ilkesince soyle bir benzetme yaparsak esi kurtarmak gerekir diye dusunuyorum. fabrikaniz var ve fabrikanin yaninda da urettiginiz mallari depoladiginiz deponuz var. ikisi de ayni anda yanmaya basladi. elinizde tekbirine yonelteceginiz yangin hortumu var. bu durumda fabrikadakini sondurmak, depoyu sondurmekten daha mantiklidir. cunku depoyu kurtarsan ilk olarak, fabrika yanacak ve uretim yapamayacaksin. ancak fabrikayi kurtarirsan, depon yanssa da tekrar uretim yapabilirsin. |
Cvp: kimi kurtarırsın? Aynen kardeş benim yazdığımın tefsirini yapmışsın:)))) |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Şöyle bir durumda var çocuk candan parça eş el |
Cvp: kimi**kurtarırsın? ikisinide kurtarırım kendim bogulurum |
Cvp: kimi kurtarırsın? bence dünyadakı en sacma soru bu böyle sacmalık olmaz ben eşimede yavrumada kurban olurum |
ecrin kusura bakma ama eeli tane koca bulursun ama o yavrunun aynısını bı daha vermezse ya allah versede aynı tat olmaz |
Cvp: kimi kurtarırsın? Yok armağancım latife edelim dedik:) |
Cvp: kimi kurtarırsın? Alıntı:
armağan kardeşim biz olayı mizahi yoldan ele aldık algılama sorunu oldu sanırım :) |
Cvp: kimi kurtarırsın? bu soru daha çok kadın kaprisi kokuyor..kadınların eşlerini köşeye sıkıştırma ve vazgeçilmez olduğunu kulaklarıyla duyma kaprisi gibi.. adama sorsan sağ gözmü sol gözmü önemli veya akciğermi feda karaciğermi gibi çıkmazsokak bir seçeneği sunmak gibi.. biri eş diğeri evlat..biri senin diğer yarın öbürü ciğerparen.. ne bu soruyu sorun nede çıkmaza girin.. ikinizde canımızsınız dersini olur biter .. saygılar... |
Cvp: kimi kurtarırsın? Rabbim böyle birşeyle karşılaştırmasın cümlemizi... bogalmak içinde denize girmek lazım Allah korusun.... eş ve çocuk ayrım edilemez.... |
Politik bir cevap |
Aynen abla yutalım:))) |
Yutmayalım |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Cok hos bir konu acmisiniz sag olun hepinizden Allah razi olsun Ama burda bir ayrimcilik var Esmi ? voksa Cocugunmu ?? ikiside bizlere yani kadinlara emanetler Abdulmelik kardesim tam cevab vermis yani anlayin hanimlar |
böle sorumu olurya :) şimdi bi şey yazardım ama aramızda küçükler vardır ayıp olur yanlış anlaşılmasın soruya cvp olarak |
Cevap: kimi kurtarırsın? rabbm kimseyi böle bi secim yapmak zorunda bırakmasın gerçkden zor |
Cevap: kimi kurtarırsın? Alıntı:
|
Boğulma hadisesi en sevdiklerin arasinda seçim yapacak kadar vaktinin olmadığı, anlık bir hadise. Çok şükür bir felaketle sonuclanmayan ama hala tesirinde olduğum yaşadığım bir hadiseye istinaden şunu söyleyebilirim. Yüzme bilmiyorsan kıyıda dövüne dövüne bakakalırsin. Şoka girersin. Suya atlasan yol alamazsın. Karada 1 metrelik mesafe denizde ulaşılamaz olur. Su yürümene izin vermez. Yüzme biliyorsun attin kendini denize, kıyıya en yakın olanı, hafif olanı kurtarabilirisin. Suyla boguşmaktan yorulursun, boğulan can havliyle yapışır ve seni dibe çeker. Kurtarayim derken yaşanan en tehlikeli ve en sık rastlanan boğulma hadiseleri böyledir genelde. Yani kurtarmak için atlasan boğulacak 3. kişisin. Kalsan kafayı yiyecek kişisin. Allah göstermesin. Düşüncesi bile ürpertici. Can kurtaranin olduğu yerlerde, dubaların hizasında, dip akıntının olmadığı, kumun ayak altından kaymadigi yerleri seçin. Özellikle çocuklarınız yüzme biliyorlarsa deli çaglari geçene kadar denizde çok güven aşilamayın. Biraz ürksün denizden. Küçük cocuğunuzla oynarken can simidi var diye suya at tut yapmayın. Can simidinin içinde ters döner kala kalırsınız yaşadığım buydu. Denizin hiç şakası yok. Kurtarmak için sandığınız gibi vakit yok. Ürperti geldi şu an:) |
SAAT: 02:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.