![]() |
size göre hüzün nedir?/medineweb Çıkmaz bir sokaktayım, Gene suskunlarda bedenim... Yürüyorum gecenin karanlığına, Hiçbir Şey kalmamıŞ bende umudun adına... YaŞamak güzeldi eskiden, Yenildi bitkin düŞtü Şimdi bu beden... YaŞamak anlamsız satırlara dönüŞtü, Yok güldürmeye yetecek bir tek neden... Kızılca bir çölün ortasında, Kim bilir belki de cehennemin kıyısındayım Şimdi ben... UnutmuŞum çok sevdiğim gülmeyi, ÖzlemiŞim sevmeyi, YitirmiŞim sevdiklerimi, UnutmuŞun hayatın renklerini, OlmuŞum her Şeyi eleŞtiren bir ASİ, şimdi sorun isimsiz Şehirlere beni BEN ÇEVRİMDIŞIYIM HASRETTEYİM ŞİMDİ:.. |
Cvp: size göre hüzün nedir? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HüZün [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acının çiçeği [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: size göre hüzün nedir? için[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HüZün uzakların çağrısıdır Hergün yüzlerce binlerce defa uzaklara düşer de düşünceleriniz Bedeniniz hapistir ve kurtulamazsınız HüZün uzakların çağrısıdır, gidemezsiniz Hüzün kaçıp giden trenin ardından bakakalmaktır Gece yarıları garlarda |
Cvp: size göre hüzün nedir? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün üşümektir Gece yarıları sizi almak için çırpınan Karanlık dalgalara ve şehir ışıklarıyla oynaşan yakamozlara cevapsız kalırken[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. HüZüN ağlayamamaktır Ağlamak için çırpınırken ağlayamamak[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HüZüN aşk satmaktır duvarlara HüZüN aşk da boğulmaktır Ve kimsenin anlamamasıdır feryadınızı |
Cvp: size göre hüzün nedir? HüZüN içten içe yanarken üşümek ve ürpermektir[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. HüZüN yalnızlıktır |
Cvp: size göre hüzün nedir? için[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yalnızlıksa soylu bir duygudur kristal kadehte size sunulmuş ve alışkanlık yapar[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HüZüN uzaklara ait olup Yakınlara hapsolmaktır[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. |
Cvp: size göre hüzün nedir? Arada bir bir yanım Kaçsam diyor uzağa Katsam diyor önüme Canımı yorganımı Arada bir bir yanım Düşsem diyor tuzağa Geçsem dünyanın derdini Varsam cennetime diyor Ama o öbür yanım var ya öbür yanım Amma öbür yanım korkak diğer yarım Kurtulmak kolay mı kendinden Sıyrılmak kolay mı derdinden Arada bir bir yanım Yıksam diyor şu dağı Görsem diyor ardını Yarimi yarını mı Arada bir bir yanım Küstüm diyor o yana Senden dost olur mu Korkarsan kaybettin diyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: size göre hüzün nedir? aysima üstadım sağolasın güzel paylaşımların için |
Cvp: size göre hüzün nedir? [quote=Aysima] Arada bir bir yanım Kaçsam diyor uzağa Katsam diyor önüme Canımı yorganımı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HüZüN ağlayamamaktır Ağlamak için çırpınırken ağlayamamak[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. ağlıyamamak hayyataki en kötü şeylerden biri olsa gerek insanoğlu için içerde ne fırtınalar kopar anlatamazssın kimseye çünkü anlatsan anlamıcak çoğu zmn BENCE HÜZÜN AĞLIYAMAMAKTIR...... |
Cvp: size göre hüzün nedir? Rabbim cümlemizden razı olur inşAllah |
SAAT: 09:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.