![]() |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? annem babam ve kardeşimin birlikte mutlu olduğumuz günleri özledim...madi durumumuz iyi değildi ama mutluyduk aglamazdım bile ağlamayı büyüyünce ögrendim annemin kokusunu özledim dizinde uyumayı kızmayışını babamın kolkanat germesini babamın bizi sevdiği günleri akşam yemeği sohbetlerini kızım su getir deyişini ağlayan000 meğer ne mutluymuşum kız kardeimle gülme kırizini babamın sofrada gülünmez demesini gülene verilen cezayı özledim |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? bütün kız kardeşler hep birada olup derenin kenarında oynadığımız günleri özledim |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? Alıntı:
|
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? kayseri olayından sonra ben çocuğumu güvenip şeker toplamaya gönderemem tek başına dışarı bile göndermiyorum allah hepimizi bütün kötülüklerden korusun |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? ben de ailemle birlikte geçiridiğim bayram sabahlarını bayram kahvaltılarını çok özledim annemin ramazanda okula gitmeden 1 cüz okutmasını özledim ablam ve kızkardeşimle birlikte vakit geçirmeyi özledim |
eskiler cikolatayı nerden bulsunlar, bakkal sekeri topluyorlardı .)) özlemek .)) o nasıl birsey ki çay-kahve000 |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? maşallah anneniz çok bilinçliymiş |
|
|
köyümü,çamurlu yolları,kuzu melemeleri,herşeyın doğal ortamı,köylülerin bir aile gibi birbirlerine şefkati... |
SAAT: 18:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.