|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 06 Ekim 2007 (21:49), Konuya Son Cevap : 19Haziran 2023 (20:55). Konuya 38 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:1 | 
|    Medineweb Site Yöneticisi    Durumu:   Medine No :  1   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |      EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke?   tüm afrika ülkeleri..özellikle suud,mısır..  |  
      |  

Konu Sahibi  Medine-web 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
		 |  |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi | 
|   |  Kütüphane (Genel) | Medine-web | 21 | 732 | 07Haziran 2025 01:39 | 
|   |  Medineweb.net Videolar | Medine-web | 5 | 379 | 23 Eylül 2024 19:24 | 
|   |  Medineweb.net Videolar | Hâdimul İslam | 2 | 599 | 30 Nisan 2023 15:51 | 
|   |  Medineweb.net Videolar | Medine-web | 0 | 368 | 29 Nisan 2023 17:52 | 
|    |  Mesaj No:4 | 
|    

imkan olsaydıda  hazreti insanın gönlüne  girseydim ve  oradan da       enfüsünde damıtılıp mavereya geçseydim o zamanın an dahilindeki alemi seyirde seyretseydim o bilinmeyenleri..  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:7 | 
|    

Tabiiki Mekke ve Medineyi münevvereye bir daha gitmeyi isterdim.Rabbim bütün müslüman kardeşlerimizin o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.oranın manevi duygusu kelimelerle anlatılmaz.ancak oraya gittiğinde o manevi duyguları hissedersiniz.dünyanın hiç bir yeri o kadar güzel değildir.kabede binlerce kişiyle namaz kılmanın manevi duygusu inanın analatılmaz ancak yaşanır.sevgili kardeşlerim inşaallah sizlerden gitmeyen olduysa mutlaka gitmelerini isterim,ALLAH'ın izniyle selametle.
      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:9 | |
|    Alıntı:  
 Aynen ben oraları göreim yeter başka birşey istemem.. Allahım bizede nasip et ne olur dua edin... 
				__________________   Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!!  |  ||
      |  
|    |  Mesaj No:10 | 
|    

rabbim inşaallah o mübarek yerleri ziyaret edip görmeyi ,bütün mü'min kardeşlerimize nasip eder.ALLAH'ın izniyle.esselamu aleykum.
      |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |