![]() |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? tüm afrika ülkeleri..özellikle suud,mısır.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? beklenmedik bir cevap olacak ama ben avrupayı gezmek isterdim |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Ne kadar arap ülkesi varsa hepsini gezmek isterdim.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? imkan olsaydıda hazreti insanın gönlüne girseydim ve oradan da enfüsünde damıtılıp mavereya geçseydim o zamanın an dahilindeki alemi seyirde seyretseydim o bilinmeyenleri.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Ahirzaman ülkesini gezmek isterim . Ama ne ala............. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? İRAN |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Tabiiki Mekke ve Medineyi münevvereye bir daha gitmeyi isterdim.Rabbim bütün müslüman kardeşlerimizin o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.oranın manevi duygusu kelimelerle anlatılmaz.ancak oraya gittiğinde o manevi duyguları hissedersiniz.dünyanın hiç bir yeri o kadar güzel değildir.kabede binlerce kişiyle namaz kılmanın manevi duygusu inanın analatılmaz ancak yaşanır.sevgili kardeşlerim inşaallah sizlerden gitmeyen olduysa mutlaka gitmelerini isterim,ALLAH'ın izniyle selametle. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? aaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah cemalullaaaaaaaaaaaaah |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Alıntı:
Aynen ben oraları göreim yeter başka birşey istemem.. Allahım bizede nasip et ne olur dua edin... |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? rabbim inşaallah o mübarek yerleri ziyaret edip görmeyi ,bütün mü'min kardeşlerimize nasip eder.ALLAH'ın izniyle.esselamu aleykum. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? amin amin... yüce rabbim inşallah nasip eder |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? öncelikle gül illerine sonra tunus a giymek isyerdim orada bruguay dünya dillerini yaşatmaüniversiitesinde okumak isterdim |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Alıntı:
Aynısından :) |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Ben en çok arap ülkeleri ve eski osmanlı ülkelerini gezmek isterim :) |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Afganistan, peştuları merak etmişimdir. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? en cok hacca gitmeyi o yerleri gormeyi çok istiyorum Rabb'imin izniyle inşallah olur o günleri de gorurum |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? malez yayı çok merak ediyorum |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? şimdi her kes tabiki öncelikle mekke medine diyecek tabiki oralar en güzel yerler ama ben hindistan diyorum çok renkli çok dinli değişik bir ülke taaaaa çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim hindistan 2 cide kerbelayı görmek isterdim |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Fransa,Hollanda,Belçika ve Lüxemburg'a gittim.inşaALLAH şimdi gitmek istediğim ülke İran |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? BİSMİLLAH DIYELIM. DAHA İLK YAZIYOMDA ONDAN. BEN BIR KERE ARABISTANA GITTIM. GENE ORAYA GITMEK ISTERIM. HEP ORASINI ISTERIM . ÇOK ÖZLÜYORUM YAAA[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇOKKKK HEMDE ÇOOOKKKK |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? rahman-50 Yazılan: Tabiiki Mekke ve Medineyi münevvereye bir daha gitmeyi isterdim.Rabbim bütün müslüman kardeşlerimizin o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.oranın manevi duygusu kelimelerle anlatılmaz.ancak oraya gittiğinde o manevi duyguları hissedersiniz.dünyanın hiç bir yeri o kadar güzel değildir.kabede binlerce kişiyle namaz kılmanın manevi duygusu inanın analatılmaz ancak yaşanır.sevgili kardeşlerim inşaallah sizlerden gitmeyen olduysa mutlaka gitmelerini isterim,ALLAH'ın izniyle selametle. daha sonra mısır a gitmek isterim... |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? en çok gitmek istediğim ülke çin sebebi çok temiz insanların kibar nazik olduğu söylenir kaba insan lara tahamöl edemiyorum |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Tabiki mekke ve medine Allah tekrar nasip etsede gitsek insan bir kere gördümü birde istiyor iki de herhalde ömrümün sonuna kadar hep onu isterim[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? en ilk gitmek istediğim yer mekke ve medine inş yaşlanmadn giderim gitmeyen kardeşlerimde inş en kısa zmn da ALLAH hepimize nasip ederde gideriz daha sonrada dubai ve umman. |
mekke ve medine.. rabbim nasip eder inşaLLAh... |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? kudüs .) |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? mekke medine :(((( |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? mekke medine,kudüs en çokta burayı istiyorum,suriye:),iran |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? mekke ve medine tabi ki hm bu arada cewaplayan herkese de teşekkür ederm inş. gideriz dostlar:):) |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? kuveyt-dubai :) |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Mekke ve medine herkesin gönlünde olan rüyalarına giren iki mübarek şehir... ama onun haricinde hindistanı çok merak ediyorum...bide iran ın tarihi yerlerini. sonuçta iran çok büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bi yer ve hala görülmeye değer yerlerinin olduğunu düşünüyorum |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Cok sukur Mekke medine cidde yi gordum.suriye halepi iran tahran tebrizi.ermenistan leninakani .libya trablusu bingaziyi gordum.simdi ise insallah hindistani gormek istiyroum bakalim nasip olacakmi |
Alıntı:
|
Bütün Ortadoğu ülkelerini ve Avrupa'da İspanya. |
Ortadoğu mu kaldı be ablam. Ortasını dogusunu mahfettiler. Gezilip görecek yer birakmadılar:) Gidersen izlenimlerini aktarırsın bizlere:) Ben Kutup memleketlerini merak ediyor ve gitmek istiyorum. Norveç İsveç Kanada Danimarka felan. |
Çocuklar büyüsün Mekke-Medine-Kudüs Ramazan umresi yaparız dedik korona çıktı,kutsal topraklar hac-umre ziyaretine kapatıldı Ortadoğu'yu gezelim dedik; Suriye, Mısır, Irak,Libya, Kudüs, Yemen hayali kurduk savaş, yoksulluk, darbeler... Hatay'dan başlayıp doğuyu gezelim planımız çok vardı depremle bölge yerle bir oldu. Gitmek istediğimiz yerlerden vazgeçtik. Felaketi çağırıyoruz. Benim adamla en iyisi dağ başı.))) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
en çok gitmek istediğim yerdir ortadoğu, didik didik heryerini gezmek öncelik kudüs tabii inşallah tüm isteyenler ile banada nasip oluramn* |
Alıntı:
Ne işin var oralarda karmakarışık yahumahcup000 Kutuplara gidelim refah seviyeleri de yüksek forumu sürükleme kaosun içine gülümseyen000 |
en çok gitmeyi istediğim yer FİLİSTİN MESCİDİ AKSA mesela ramazana girerken gitsek avlu taşlarını temizlesek üzerimizdeki vurdumduymazlığı atıp onların direnişine katılsak'' yeter çekdiğimiz hasret yanındayız '' desek .Takip ettiğim kadarı ile diğer ülkelerden gelen müslümanları görünce öyle güzel tepkiler veriyorlarki onların sevindirmek çok güzel bir duygu olsa gerek yine medyadan duyduğuma göre Kudüs’ün baskınlar ve işgaller haricinde; çocuk gülüşleri, ağız tadı bolluk ve bereketle dolu olağanüstü güzel bir şehir olduğunu okudum .ümmete heer türlü destek olmak için gitmek nasip olur inşallah |
SAAT: 11:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.