![]() |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' hayırlı olsun... nice hayırlı başarılara imza atman dileğiyle.... |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
(:(:çok Teşekkür ederim .. Allahh razı olsunn güzel insan.. :)iyiki sizinleyimelhmskrc* |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' Maşaallah daim olsun kardeşim, Gerçekten gıpta ettiğim bir sistem yönetim ve idare Allah c.c. cümlenizin yar ve yardımcısı olsun ve hizmetinizi daim eylesin ,Rahman razı olsun, amin.... |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' Hayırlı huzurlu olsun insallah .)) |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Baharı bize getiren Nisan ayı editörüm hayırlı olsun tebrik ediyorum.. Papatyayı size benzettiğim için hediyemi kabul buyurun lütfen...:):) |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' tebrik ederim başarılarının devamını dilerim suhtemc*c*c*c*c* repini verdim |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' hayırlı olsun ablacım (: |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' Alıntı:
buda zaten 31 mart şakası Ağzı-Açık000 yoksa benim ayın editörü gülümseyen000 dermişim :):) tekrardan tebrikler abla konuyu açarken yazdımda buda ayrıyeten tebrik olsunc* |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' hayırlı olsun.... |
Cevap: Ayın Editörü ''suhtem'' paylaşımlarınızı beğeniyle okuyorum... hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşaallah..selam ve dua ile.. |
SAAT: 18:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.