|  | 
| 
 Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Selamun aleykum arkadaşlar :) mart ayı içerisinde ayın üyesi olmaya NİSAREYYAN kardeşimiz hak kazanmıştır :):) tebrik ederim abla katılımlarınızın daim olmasını dilerim c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not : bundan sonra bir kez ayın üyesi olmuş olan arkadşlar ikinci kez seçilmeyecekler..böylece her zaman aynı üyeler arasında dönmeyecek ayın üyeliği :) | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' ablammmm haberi  almış gibi koştum geldim (: hayırlı olsun inşallah. alkış000 | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' tebrik ederim arkadaşım(: hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşallah. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu arada çok isabetli bi karar olmuş bence ayın üyeliği konusuevet000 | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlı olsun inşAllah (: | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Hayirli olsun :) | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlı olsun nisareyyan konuya mesaj yaz da hediye olan repini vereyim | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlı olsun nisareyyan...nice üyelklere inşallah(: | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlı olsun nisareyyan.... | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Alıntı: 
 Meğer ikinci kez seçilemeyeceği için arakadaşlarım olmamışgülümseyen000:):):):):):):):) | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 utandım ama şimdimahcup000gülümseyen000 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlı olsun..(: | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Hayırlı olsun.. (: c* | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' yakısır ablama hayrlı olsun abla paylasmlarnın devamını dılerm :)  (: | 
| 
 | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Arkadasim hayirli olsun demek bu ay sen çok konuştun gülümseyen000 Başarilarinin devamini dilerim canim.... | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' ser xere bı hayırlı olsun | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Allah razı olsun arkadaşlar :):) İnşallah hayırlı olur c*c*c*c* | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' hayırlara vesile olsun canımmc*c*c* | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Hayırlı olsun (: | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' msl* Ablam ayın üyesi olmuşşş hyyyyy hyyyyy paylaşımlarının mesajlarının devamını dilerim sfhfgshsfhsgh seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum Ağzı-Açık000 c*c*c*c* | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Kardeşimize hayırlı olsun :):):):) | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Allah razı olsun:):):):):):) | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' Nisareyyan,  insanlarla  iletişimin  ve  yardımlaşmak  için  göstermiş  olduğun  mücadelen övgüye  layıktır.  Rabbim  iyiliklerinin  kabulunu  nasip  eylesin,  ayın  üyesi  olmanıda hakkıyla  elde ettiğini  düşünüyorum. | 
| 
 Cevap: Ayın Üyesi ''NİSAREYYAN'' tebrik ederim arkadaşım (: | 
| SAAT: 17:44 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.