![]() |
Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' selamun aleykum arkadaşlar..nisan ayı itibariyle ''Fatıma-i Zehra'' üyemiz ayın üyesi olmaya hak kazanmıştır.tebrik ederim kardeşim hayırlı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Aleyküm selam.. Tebrik ederim can..Devamı gelir inşaALLAH..:) |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Hayırlı olsun maşallah Fatma kardeşime :):) forumda daha çook görmek ümidiyle... |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' kardeşim hayırlı olsun ayın üyesi olmuşsun... |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' tebrik ederim fatma |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Tebrik ederim arkadaşım,başarılarının devamını dilerim(:c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Tebrikler efem.. her zaman devamını bekleriz inş..;) |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Fatma'cığım , ayın üyesi olman beni çok mutlu etti. Senin adını ana sayfada görünce önce şaşırdım, aaa bizim Fatma Zehra , hayırlı olsun abla'cığım. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Hayırlı olsun Fatmacım aktifliğinin devamını dilerim c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Osmanlıca ile yazmak istedim ama olmadı(: Hayırlı olsun canım başarılarının devamını dilerimc* |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' hayırlı olsun arkadaşım........(: paylaşımlarının devamını bekliyorum.........c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Hayırlı olsun Osmanlıca yazılar bitti mi?:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Kardeşim maşallah ayın üyesi olmuşsun.hayırli olsun inşallah :) |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Fatma'cığım sınav sonuçların çok yüksek gelince, moral bulmak için, bir de bize haber vermeden tatile mi çıktın? Ablacığım, biraz bekleseydin finallerden sonra birlikte tatil yapardık. Neyse tatil dönüşü neler gördüğünü bizlere anlatırsın. |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Fatma'cığım, senin güzel meziyetlerine şahit oldukça çok mutlu oluyorum. Çünkü; zamanımızdaki gençlerin ahiretle değil dünya ile ilgili faaliyetleri çok fazla olduğundan, senin içindeki Allah (cc) korkusunu farkettikçe, böyle gençlerin varlığı gelecek için beni ümitlendiriyor. Rabbim yolunu açık etsin, ayrıca seni ahlaki açıdan yetiştiren anne ve babadan da Allah'ü Teala razı olsun. :):) |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Su damlası ve mehmet akif2 Fatma'ya börek, pasta, tatlı yok mu? Onu burada yalnız bırakmışız. Yalnız hatırlatayım, kendisi çay sevmez, belki meyve suyu olabilir. şimdiden afiyet olsun. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Hayırlı olsun inşallah |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Tebrik ederim canım..Devamını dilerim.. Nurşencigim ikram tabiki ederiz de ben tlf dan bakıyorum şu an pc başına geçince sunarım inşaAllah.. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Fatma bugün senin sofrandayız hazırlıklara başla.. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' tebrik ederim canım.hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşallah=))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' c*c*c*c*c*c*c*tebrik etmek için neden bu kadar geciktim onu anlamadım bendeafrn*..affen zehracımmahcup000c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c *c*c*c* Fatma eymenin ki gibi bir buket kapıp gelmeyi çok isterdim lakin beceremiyorum canımıniçi... artık arkadaşlarda biliyorlar...bunların hepsini topla sen,üşenme....al sana mis gibi gül demeti:):)gülümseyen000daha ne olsun dimi...hyyyyytebrik ediyorum..paylaşımların daim olsun..seni tanımış olmak..bizmle olman çok güzel..dua ile.. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Nurşene sözüm var canım pasta istiyon mu yada başka bir şey servis açaçam..Kalsın dersen çiçeklerle geliyim :) |
|
|
(: |
SAAT: 01:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.