![]() |
Ayın Üyesi ''mihrinaz'' selamun aleykum arkadaşlar ekim ayı itibariyle ayın üyesi olmaya mihrinaz ablamız hak kazanmıştır..tebrik ederim abla hayırlı olsun inş. katılım ve paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayırlı uğurlu olsun, benim kıymetli arkadaşım. Ayın üyesi olduğundan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek için çiçeklerle karşılamak istedim. Bu ayın biraz yoğun geçecek , hem görevinle , hem de İlitam dersleriyle uğraşacaksın. Rabbim kolaylık nasip etsin. Tekrar tebrik ederim c* c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayırlı olsun can içim,Hayırlara vesile olsun..Başarılarının devamını dilerim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' ilk şoku atlatmam zaman aldı..affen dostlar(:(:(:(:c*c*c*c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' ne diyeceğimi bile bilemiyorum..öööyle tutuldum kaldım..yetişin imdada:)ne denir ki şimdi..yani ..kem küm..hık mık...şeyyyyyy...sağolun ..yok daha şok halinden çıkmamışımmahcup000..dönüp dolaşayım sonra gelirim..c*c*. |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Hayırlı uğurlu olsun... |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Hayirli olsun ablamm..ayin üyesi olmana cok sevindim... |
|
Re: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Hayirli olsun kardesim imtihanda basarili gecsin insaallah |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz''
|
|
|
|
|
|
|
Cevap: Re: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Alıntı:
|
|
|
Yolunun açık ve başarılarla dolu olması umuduyla... :):) |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' sınavlarınızda başarılı olmanız duası ile... hayırlı olsun |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Tebrik ederim .. Hayrlara vesile olsun inşallah abla ..c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım arkadaşım hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşaallah(: sınavların da çok çok güzel geçer inşaallah:):)Rabb im zihin açıklığı versin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] papatyaları seveceğini biliyorum ama kararsız kaldım....hepsini getirdim senin için:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' ]vizede ,namaz arası verdik.sayfama bir uğrayayım dedim..(:(:..kuru dalı bile sevdiğimi söylesem(:çiçeklerine bayıldım bayıldım...teşekkür ederim zerafetin için.. |
Alıntı:
|
|
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Misafirliğiniz hayırlı huzurlu umutlu olsun inşallah efendim .) |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' aleyküm selam mihrinaz tebrik ederimc*c*c*c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' mihrinaz 3 yıldır sayfayı açınca senin neşen yansıyor sanki bana tebrikler hep mutlu ol inş |
Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllah ablam :):) hayırlı olsun :):) |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' hayırlı olsun mihrinaz abla, pembişler çook yakışmız, sınavlarındada Allah yardımcın olsun,biz sana güveniyoruz(:c* |
|
olmadığım biri gibi davranamıyorum napayım..sizlerle beraber olmak insana huzur veriyor... en azından benim için öyle(:asıl ben teşekkür ederim... |
samimi dostların,sıcak içten muhabbetlerin olduğu bir yerde ,bana düşen sadece samimiyetimi ortaya koymak oluyor...c*c* asıl ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..iyiki sizlerle beraberim(:(:(: |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu an eminim ki ruh halin böyle hep ders hep ders Lakin başarmak içinde çalışmak gerek :) Bize düşende sizlere içten yapılan Dua ve Destek.. Allah yar VE YARDIMCINIZ OLSUN her Daim.. Bende diyorum ki iyi ki varsın can içim :) |
Cevap: Ayın Üyesi ''mihrinaz'' Hayırlı Olsun Ablam. |
Allah Razı olsun hocam..c*(: |
SAAT: 22:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.