![]() |
Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." ..diyerek aşk ve hüzne imzasını atan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Çünkü insan iki küçük et parçasıyla ölçülür; kalbi ve dili. ”alçakgönüllülüğü ve tevazusuyla... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belki de insan yeniden, duanın gücünü keşfetmeli... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabb'im, Dilim Sana içtenlikle yalvarırken Sözlerimden fazlasıyla anla beni.! dualarıyla gönülden ''amin''dedirten... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kırık kalplerin hikayesi kısa olur Ne oldu derler, "Hiç" dersin, biter....!" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne tuhaf değil mi? içimi acıtan da sendin acımı dindirecek olan da. kırık kalbini ''hiç''likle onarıp.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eyyüb'ün Sabrıyla Yangın Yerine Döndü Yüreğim .. Duâ İle Sabır İle Aşk İle..!Bir Bilsen Nereden Nereyee ! Söyle ey yar! Hüznümü sana nasıl arzetmeliyim?. İçinde sen geçen cümleleri ezber mi etmeliyim?. Derdi heybeme yükleyip yitik diyarlaramı gitmeliyim?” Hasretini sabırla bertaraf mı etmeli; yoksa bu hasrete şükrü’mü öğretmeliyim?.. Söyle ey yar; seni nasıl yad etmeliyim?. sabrı paylaşımlarında gergef gergef işleyen.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir türlü yazamıyorum sustuklarımı ! Kalemim mi korkuyor kırılmaktan, yoksa yüreğim mi bilemiyorum.. deyip sonrasında duyguları ''su-su-yo-rum'' da ifade bulan.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bîlîyormusun; İnsan acı çektîğinde uyumayı başka türlü sever... |Öyle İşte...| diyerek,bütün hüznünü bu iki kelimeye ve ''üç nokta(...)''ya sığdıran... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan; kırılıp incinmelerini toplayıp onlardan suskunluk yapıyor. diyerek hayatı resmeden... dahada olmadı..'bir ümit işte'' deyip.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bütün umutlarını avuçlarına alıp..Sudan sebepler değil mi, Damla damla birikip boğulmaya neden olan... Yaşıyoruz işte... ,yolu nu iyileştiren sevgilerden geçirip..Hayat hayellerimizin lokmalarını sayıyor. tavşan kanı bir çay molasıyla..hayatınmızın demini ayarlayan hyyyyyhyyyyyhyyyyy..bir can... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çayın son demini de döktüm..Tıpkı gönlümden geçenleri kağıtlara dökermiş gibi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünyanın bütün meşgalesine, acelesine, ve anlamsızlığına verilecek en güzel cevaptır; "Beş dakika çay molası… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''''Sanırım bir kıyıya, güzel bir cümleye, bir satır arasına ve çaya ihtiyacımız var... alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000 |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) ayın üyesi su damlası kıymetli forum ailesi...hayırlı olsun diyor ve paylaşımlarının beraberliğimizin daim olmasını diliyorum... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman kalabalık geliyorum hayırlı olsun ziyaretlerine:) selametle..hayırlı olsun.. |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYIRLI OLSUN O ZAMAN Kİİİ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Hayırlı olsun Abla.. |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine muhteşem bir karşılama , :):) tebrik ediyorum.. evet000 Hayırlı olsun su damlası. Hüzün dolu editörüme böyle bir karşılama yakışırdı. Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen için vardır. İyi ki varsın... |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Alıntı:
Hep güzel karşılandım ne diyebilirim ki ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çiçek çizdim bu akşam avcuma İsmini her şey koydum… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben çok mutlu oldum..sizlerde her daim mutlu olun inşaALLAH... |
|
|
sizlerde iyiki varsınız ..c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir. Asıl can cana, kalp kalbe olmaktır. . ” |
Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Hayırlı olsun forumun olmazsa olmazı :) |
SAAT: 09:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.