![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Misafir cok olacağa benzer,kekide yaptım,caylar da birinden gelir illa.muhabbette senden olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Hoş Geldiniz Esma Hanım, Rabbim umrenizi hacc ile taçlandırsın, hakkınızda hayırlı eylesin, Cümlemize de nasip buyursun İnşallah. |
Alıntı:
|
Hosgeldin esma abla Rabbim umrenizi kabul buyursun isteyen herkese o mübarek topraklara yuz surmeyi nasip etsin amin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşgeldin Toprağım . Rabbim tekrarını nasip etsin inşaAllah.. Hediyelerimizde çok güzel..Allah razı olsun.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Allah kabul etsin bizede gitmeyi nasip etsin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kıymetli misafirimiz çok uzaklardan geldi. Hoşgeldi, sefalar getirdi. Esmanur Hocam biraz geç geldim ama yetiştim çok şükür. Yeniden forumda seni görebilmek güzeldi.. Kolay kolay göndermeyiz artık , ayın kıymetli üyesi, sonraki ayın değerli üyesi, bir sonraki ayın muhteşem üyesi , ayın mübarek topraklardan gelen üyesi ....böylelikle bir yıla yakın sürekli birlikte olmak ümidiyle diliyorum. Tekrar hoşgeldin mutluluk getirdin..:):)alkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 08:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.