|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 13 Şubat 2017 (08:58), Konuya Son Cevap : 17 Mart 2017 (18:14). Konuya 93 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:1 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |      Ayın Kıymetli Üyesi ''Tıklayın'')))))   SELAMUN ALEYKÜM MEDİNEWEB AİLESİ Uzun bir aradan sonra,kıymetli üyelerimizle beraber sizlerleyiz.Bu ayın kıymetli üyesi kim mi?  öyle hemen söylemek var mı?  Bir bakalım kim ?Kendisi hakkında bilgileri sonraya saklayarak,uzzuuun ve güzel bir yolculuktan gelen bu kıymetlimize,,,,,kıymetli bir hoşgeldin diyorum ![]() Mübarek topraklardan daha yeni döndü kendisi,Rabbim umresini mebrur ve makbul eylesin,Hacc nasibeylesin inşAllah ![]() MEDİNEWEB'i de duasız bırakmamış   [CENTER] [/CENTER Kim olduğunu tahmin ettiniz diye düşünüyorum ,evet bu ayın kıymetli üyesi sevgili........ ESMA_NUR   |  

Konu Sahibi  Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
		 |  |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi | 
|   |  Serbest Kürsü | Esma_Nur | 2 | 46 | 24 Ekim 2025 19:28 | 
|   |  Videolar/Slaytlar | Hâdimul İslam | 0 | 47 | 18 Ekim 2025 20:27 | 
|   |  Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 1 | 42 | 16 Ekim 2025 21:24 | 
|   |  İslami Haberler | Esma_Nur | 5 | 65 | 09 Ekim 2025 22:02 | 
|   |  Adap-Edep-Ahlak | Hâdimul İslam | 0 | 47 | 08 Ekim 2025 21:43 | 
|    |  Mesaj No:2 | 
15 Kasım 2011   |      Kurucu üyelerimizden diyebileceğimiz Kıymetli insan...Medineweb'in olmazsa olmazı,yöneticilikte profesyonelliğin,kesinlikle kitabını yazması gereken , tecrübelerinden istifade ettiğimiz,net insan    ![]() ![]() Hoşgeldin sefalar getirdin bu sayfaya da ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes konvoyda dimi ![]() Kendisinin de ,unuttuğu bir heyecanı yaşatmış olalım ona   heyecanla bekliyoruz...Bütün bir ay,sevgili ESMA_NUR bu sayfada bizlerle beraber...Mübarek topraklardan geldi..uzun uzun o anlatsın biz dinleyelim,biz soralım o cevaplasın..Kaçısın yok ![]() ![]() HAYIRLI OLSUN  |  
|    |  Mesaj No:3 | 
|       Durumu:   Medine No :  13402   Üyelik T.:
25 Şubat 2011   |     

hoşgelmiş sefalar getirmiş esma nurum     ayın üyeliği hayırlı olsun allah her daim mutlu ve huzurlu eylesin inşallah  |  
|    |  Mesaj No:4 | 
|       Durumu:   Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     

Başeditörüm çok duygulandim..        bu  sıfatlari hak ediyormuyum   layik gördüğünüz için çok tşk ederim..Allah razi olsun göknurum  
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
|    |  Mesaj No:5 | 
15 Kasım 2011   |     

bu heyecanı unutmuşsunuzdur,neler hissediyormuş,misafir olanlar bir görün bakalım       gün içinde zemzem ve hurmamızı isteriz..ona göre   |  
|    |  Mesaj No:6 | 
25 Şubat 2011   |     |  
|    |  Mesaj No:7 | 
19 Ekim 2008   |     efendim  siz beni şereflendirirsinizde ben size  ikramda bulunmammı..Ümrenin ikramıda hurma  ile  zemzem afiyt şifa olsun     ufakda olsa hediyemi kabul  ediniz  olsun tesbih ile yüzük buyrun efendim   ![]() 
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
|    |  Mesaj No:8 | 
|       Durumu:   Medine No :  17068   Üyelik T.:
03 Mart 2012   |     

merhabalar forumdaşlarım ,canım sultanım,hoşgeldin sefalar verdin ,ne iyi ettin bak bende geldim         
				__________________   لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .    |  
|    |  Mesaj No:9 | |
19 Ekim 2008   |     Alıntı:  

__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  |
|    |  Mesaj No:10 | 
25 Şubat 2011   |     

esma nur ikramlarını kabul ettik hediyemizi de aldık ben de sana ilahi hediye edeyim  umreyi allah bizlere de nasip etsin hacı da en yakın zamanda sana sonra bizlere nasip etsin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |