![]() |
misafirliğimin bitmesine az kaldı,,gitme vakti geldi,,sıradaki gelsin inşallah bakalım ,,:-)/cic/ek//cic/ek/ teşekkürler herşey için güzel inşallah,,,,/cic/ek//cic/ek/ tese/kk/ur.cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok acele etmiyo ben zaman işte akıp gidiyor onu diyorum olsun yeni gelecek olanlara yol açmak lazım demi ama ama/cic/ek//cic/ek/ bir de gitmeye yol aramıyorum,yol bulabilirim /cic/ek//cic/ek/ neyle başlayacaksın sayın yöneticim,,gülümseyen000gülümseyen000 teşekkürler çay için:-)cyc* |
Ya misafir diyoruz ama bir taraftan da ev sahibisin. Bak uzak diyarlardan gelecekler vardır.Birazda sen ikram ethyyyyy Çağır milleti gelsinler.. Bakayım tozlu raflarda neler var. Elimi doldurup geleyimcicekver |
Raflar arasından alıp geldim.Çok güzel bir parça. Umarım beğenirsin.cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
hayırdır kim geliyor merak ettim şimdi,,,/cic/ek//cic/ek/ evet güzel geldin bekliyorum bakim daha ne getireceksin sayın yöneticim /cic/ek/ Alıntı:
eseri eklwyeni çağırayım bakim/cic/ek//cic/ek/ |
Ben geleyim bari cok uzgunum komsumuzu trafik kazasinda kaybettik.Az once kaynanamla yemek goturduk.guler ablam.Allah rahmet eylesin.hemde bnm dogum gunumde icimi yaktin:( |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Bundan sonra yapılacak tek şey bolca dua canom.. Ayrıca dogum günunde kutlu olsun../cic/ek/ |
Alıntı:
Senin de doğum günün hayırlı olsun inşallah,,Rabbim hayırları yaşatsın sana inşallah mübarek,,, |
Allah razi olsun kardrslerim |
SAAT: 11:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.