www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi nuren35,Al Tarihi: 03 Mart 2019 (15:33), Konuya Son Cevap : 01 Nisan 2019 (09:57). Konuya 19 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Maallah size hogeldin "arasat" seni tekrardan buralarda grmek ok gzel
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 yelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]() Teekkr ederim ablacm senide tekrar grmek ok gzel ![]()
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 | |
27 Ekim 2008 | ![]() Alnt:
Bu sorulara biraz forumda tekrar aktif olunca cevaplasam suan hi bilmiyorum
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
kramlk sorular geliyor )))) insanlarla iletiiminiz nasldr? gler yzl msnz? alar msnz? alarsanz neden? hi unutamadnz en kt gnnz? hi unutamadnz en mutlu gnnz? mutluluk sizin iin ne ifade ediyor? kimler iin nelerden vazgeersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi ak ?hangisini seerdiniz? yaptnz en byk lgnlk? Hayat Bir resimle anlatmanz istenseydi Ne cizerdiniz ? Hi gn batmn izlediniz mi? Her gnein batnda mrnzden bir gnn gidii sizi zyor mu? Hayatta en cok kymet verdiiniz? bi eyle uramaktan ne zaman vazgeersiniz? |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Tamda yerinde gelmiim ,scak scak sorular var burda ![]() Hogeldin Arasat canm ..Misafirliin hayrl olsun .. ![]() ![]() Kolay gelsin can ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 | |
![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
18 Aralk 2010 | ![]() size gre sevgi size gre macera size gre hayal size gre kardes size gre dost size gre aile size gre e size gre hayat.. size gre insan size gre zlem sizegre hasret size gre beklemek size gre gitmek size gre mutluluk size gre endie size gre zgrlk ![]() ![]() Buda benden olsun ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
27 Ekim 2008 | ![]()
[QUOTE=su damlas;425828][COLOR="DarkSlateGray"][B]size gre sevgi size gre macera Delilik 😂 size gre hayal Olmasn istediin ama olmayan bazende olan size gre kardes Candan te size gre dost Hayatnda olmas gereken kii size gre aile Hayata tutunma sebebin size gre e Hem bu dnyan hem ahiretin size gre hayat.. ... size gre insan Rabbimin yaratt bir varlk size gre zlem Bireye duyulan hasret sizegre hasret Bireye duyulan zlem size gre beklemek Ben sabrszzmdr size gre gitmek ... size gre mutluluk Glmek tebessm size gre endie Kayg duymak merak etmek size gre zgrlk En ok ihtiyacm olan ey keke bir ku olsam ![]()
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
18 Aralk 2010 | ![]() Ku nasl tarif edecek kendini: Konsa yeryznde av, Usa bir mr boynunda vebal... ~ku gibi zgr olmak istedin ya bir szle geldim sayfana ![]() Bir ay bizimle olup vakit geirdiin iin teekkr ederiz.. Allah her daim yar ve yardmcn olsun... Umutla dolup ,umutla yaa her zaman.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ocak Ay Misafirimiz ''GN III'' | nuren35 | Ayn yesi | 51 | 01 ubat 2020 20:57 |
~ubat Ay ~Misafirimiz ~Filistin~/medineweb~ | su damlas | Ayn yesi | 36 | 02 Mart 2019 19:02 |
anakkale Sava 18 Mart | NUR | Serbest Krs | 3 | 18 Mart 2018 00:04 |
31 mart olaylarnda bedzzaman | EyMeN&TaLhA | Risale_i Nur (Said Nursi) | 0 | 27 Mart 2015 09:29 |
31 Mart 2015 | vertyucek | Hafta'nn Konusu | 1 | 14 Mart 2015 09:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|