![]() |
En çok konuşanıda cadısıda deliside fanatiği de Mihrinaz gülümseyen000 Ben böyle değildim. Beni bu hale getiren "gelmeyen, misafir takılan, suskun üyeler utansın" Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
Mihrinazın kaba tavırlarından sonra bu sözlerin çok iyi geldi su damlası.c* Çok teşekkür ederim kibar sözlerin için:klp: |
Alıntı:
|
Geri kalanını sonra cevaplasam bana kızmazssın değil mi su damlası. İkram ettiğin kahve bitti.eee bu u şekilde nasıl cevaplayayımma/hcup000/ |
Alıntı:
Soruya cevaba da ikram ada karışmıyorum su damlasıyla halledinklpp/ Bana kalırsa Su verir çıkarım/cic/ek/ Forum senin klpp/ |
Misafirimize ikindi kahvesi ikram edelim. Fakat köpüklü olan misafirimizin şimdiden söyleyeyim. Kahve pişirirken bir tanesi köpüklü diğerleri köpüksüz oluyor malesef :) kahve pişirirken birkaç cezve kullanıyorum köpükleri yakalayabilmek için. Kahve makinalarında bile denedim aynı sonuç .. afrn* Afiyet olsun ...cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
kahve için buzdolabındaki suyu dene istersen. köpük benim içinde sorundu. Ama artık her fincan köpüklü oluyor esmanurun kahve tarifi de süper |
Mihrinaz nerdesin .kurtar beni. Su damlasının ikramlık sorularıymış güya bunlar.Başka bir şey istemiyorum. ikramımı aldım.ikramlık buysa gerisini düşünemiyorumpank/ |
Alıntı:
Eh bi su damlası kadar olamasada herhalde yani yerim ayrı Ağzı-Açık000Nazım felaket geçer bilmemmisfhfgshsfhsgh Su damlası soruları parça parça gönder bari.Yoksa Songül abla forumu ateşe verecekte/sli/m |
SAAT: 15:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.