![]() |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Kusura bakma daha önceki yazı dikkatimden kaçmış tekradan ilginiz için tşkler |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat s.a. bana yardimci olurmusunuz ben türkiyede ilahiyat okumayi istiyorum ama diplomam yeterli olmadigindan bana dediler ozmn acik ögretimi disardan okuyabilirsin. Simdi yazilmak istiyorum ama sizce nasil zormu? yapabilirmiyim? bana lütfen yardimci olursaniz cok sevinirim simdikten tesekkür ederim cvplariniz icin Allah Razi Olsun.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat şöyle diyebilirim herşeyde geçerli olan kural burda da geçerli çalışınca hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ve bu site tam adresi burda ki özetlere sorulara çalış sıkıntı yaşamazsın yazılın ilahiyata kendimden örnek verebilirim özetlere çalışarak 2 yıl bitti 3,92 not ort. bence deneyin yaparsınız şimdiden hayırlı olsun |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat cok tesekkür ederim cvp verdiginiz icin :) Allah Razi Olsun.. ben simdi bugün kayit yaptircam acik ögretim lisesine sonra kitaplarimi gönderecekler ve calisip sinava girecem ama sizce herkez basarabilirmi sinavi? benim türkcem pek iyi deyil cünkü korkuyorum yapamam diye :( ama ezberim cok iyi yani ezberleyebilirim hepsini ve coook istiyorum türkyede ilahiyat okumayi :( acik ögretimi sinavlarini kazanirsam türkiyeye ilahiyat okumaya gidebilirim insaAllah dediler bana dogrumu sizce? |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat şimdi ilk önce anladığım kadarıyla lise yi okudıktan sonra ilahiyat okuycaksınız ygs denilen sınavda başarılı olursanız elbette ilahiyatı ister örgün ister dışarıdan okuyabilirsiniz. bence bu kadar araştıdırdığınıza göre başarırsınız deneyin |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat evet önce liseyi disardan okicam sonrada kazanirsam ilahiyat okumak icin türkiyeye gidecem Allah izin verirse insaAllah.. cok istiyorum ben ilahiyat okumayi :) simdi liseyi gectikten sonra ygs sinavinami gircem o nasil oluyor peki? zormu? |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Alıntı:
|
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat hmm.. anladim bende zaten aciktan okumak istiyorum :) bi o günlere gelebilsem Allahin izniyle su sinavi atlatsam bi hayirlisiyla gerisi gelir insaAllah.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat liseyi imam hatip mi düz mü okuycaksınız |
SAAT: 18:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.