![]() |
Patlıcan da, düşünürmüş :) Ben patlıcan kısaca kendimden bahsetmek istiyorum 🍆 ... Biliyorum ki yaz mevsiminde taze ve kurutmalık olarak çokça tercih ediliyorum. ... Ama bir uyarı yapmak isterim ki beni fazla tüketmek, 🌿 Kanınızda ki oksijeni azaltır, 🌿 Pis kan yapar, 🌿 Sevda maddesini artırır bu cilt rengini koyulaştırabilir. 🌿 Ağız içi yaralarına ve ağız kokusuna sebebiyet verdiğim gibi... 🌿 Kansere de maalesef zemin hazırlayabilirim. 🌿 Mizacim soğuk ve kurudur, az tüketmekte fayda olduğu gibi, yemeklerde kullanmadan önce muhakkak yarım saat tuzlu suda bekletip iyice acımı çıkartınız ki size zararım az olsun. 🌿 Peki Allah'ın yarattığı her şeyde bir hikmet varda benim hiç mi faydam yok ? ... Olmaz mı ? ... Daha çok harici kullanıma uygunumdur. 🌿 Çıban, iltihap ve yanıklarda lapam şifalıdır. 🌿 Aynı şekilde siğil ve basur içinde şifaya vesileyim. ... 🌿 Tiryakiler için de faydalı bir bilgi bırakayım Yeşil sapımda nikotin olduğu için sigarayı bırakmak isteyenler çiğneyebilirler. Aslında doğru kullanıldığımda cana can da katarim. 🍆 |
| SAAT: 00:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.