![]() |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? 7 tanedüşünceli000 |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? Alıntı:
Resimlere şaşı olarak bakın, sanki akvaryuma bakar gibi görürsünüz Üç boyutlu resimlerde gizlenen nesneyi görebilmek için sabırlı olmak gerekir. Özellikle böyle bir resme ilk defa bakıyorsanız, sakin ve sessiz bir ortamda resme yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Resimde gizlenen nesneyi görmek için gözlerinizi “şaşı” yapmanız gerekmektedir. Önce resme yaklaşın ve resmin tam ortasından derinliklerine doğru bakmaya çalışın. Önce gözleriniz biraz zorlanacak ve yavaş yavaş gizlenen nesneyi seçmeye başlayacaksınız. Daha sonra gözlerinizi yavaşça resimden uzaklaştırarak daha genel bakmaya çalışın. Emin olun “şaşı“racaksınız. |
hocam şaşı olacam ya nerden baktım ben bu konuya 7638jk4 gülümseyen000 |
evet000evet000 Doğru cevap |
Alıntı:
|
hocam bi dönem baya yaygındı , bu resimlerden aynı sizin açıklamalarınız şeklinde bakıldığını söylerlerdi ..ben onuda göremezdim zaten...baya zor öğrenmiştim..ekran üzerinden dahada zor oluyor..resim görüldüğünde çok derinleşip,güzelleşiyor ama görebilene:)görebilenleri tebrik ediyorum..bu arada filde 8 ayak görmüştüm 7 yazdım iyimimahcup000:) |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? Filde 4 ayak var:) |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben gördüm bir de siz deneyin |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? barış manço nun resmi ? Bu arada gözleri şaşı yapmak iyidir farkında olmadan göz jimnastiği yapıyorsunuz :) |
Cevap: Bu Resimde Ne Görüyorsunuz? ben utanıyorum ..artık paylaşmıyorum ne gördüğümü yada ne göremediğimigülümseyen000resmin aynı şeklini duvarda görebilme yetisine sahibim..:) |
SAAT: 08:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.