![]() |
Alıntı:
Dönüyor mu dönüyor mu:))) |
Çok şükür resimler sabit ilk defa ,biraz zorlasam dönecek gibi 😊 Yukardaki resim uzay boşluğu gibi geldi bana ,deniz kenarinada benziyo ne desem bilemedim 🤔 |
Alıntı:
Uzay boşluğu ve deniz kenarı dedin..Güzel..Bakalım başkaları da seninle aynı fikirdemi sfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Acaip bir soru daha sorucam size? Cevapları alayım /cic/ek/ |
Deniz var bi de hava çok karanlık.. . |
Bulamadık mi bu resim de ne olduğunu 🤔 Aslında atacam da artik tutmucak diye korkuyorum 😍 Yorumları alalım arkadaşlar bende merak ettim artık 🤔 |
Bu resmi kim gördüyse; deniz kenarı, kumsal, plaj gibi buna benzer yorumlar yaptı. Oysa gerçek bambaşka idi :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [emoji16]Lütfen beyninizin oynadığı bu küçük tatlı oyun için bize kızmayın.. Bir de böyle bakın [emoji28] |
Burda ne görüyorsunuz lütfen söyleyin.. Soyut resime dair bütün bilgilerinizi yoklayin cevaplar verin..Ya da gerçekçi yaklaşıp ne gördüğünüzu söyleyin. Ama rica edicem ucuz yorumlar yapmayın. "O bir muz" gibi[emoji16] Zira o çok ünlü, paha biçilemez biz muz. Bildiğiniz çikita muzlara hayatta benzemez. Vitamin değeri bile yüksektir bunun .. Evet buyurun. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hadi bakalım beyinleri çalıştıralım hep korona düşünüyoruz az kasvet dağılsın :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
SAAT: 13:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.