![]() |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) paragrafa göre hareket edince belkide bu renkler ilk insanın aklına geliyordur..ilk gün mavi,sonra sarıya dönüyor,sonra parlak kırmızı,sonra siyah ..diye devam edince 5. gün belliki akla gelecek ilk renkler bunlar ...sizin kişiliğinizi başka bi teste bırakıyorum nurşen(: |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) beyaz aklıma gelmişti oda nasıl geldi derseniniz parlak kırmızı ile siyah karısımı ,ama yinede beyaz olmazmıs gri olurmus ... işte tahminlerim bile tutmazken psikolojik yapımı düşünün artık :) |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) normal pskolojide kimseyi bulamadık bu test üzerindengülümseyen000tutmadı mavi kuş.. ağır,vakur kişilikte üyelerimiz olunca kuş testi biyere kadar yani:) |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) Alıntı:
hayır kabul etmiyorum teste yeşil rengini koymamışlar gülümseyen000 |
|
renklerin anlamlarını okudum ama bidaha yaparsam olur mu gülümseyen000 teste normal cevap verenlerin de psikolojisini bozdum sanırım gülümseyen000 tövbe tövbe Allah korusun şakasından bile yeşile çok takılmayın gülümseyen000 evet000 |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) Beyaz dedim bende:) |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) Ilk gun mavi 2.gun sari 3.gun siyah 4.gunde siyahin ziddi olsun dedim:) Sarida olsaydi kirmizi derdim galiba gülümseyen000 |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) siyah |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) Yorumları okuyunca psikolojim alt üst oldu mihrinaz hocam neden turuncu yok :) testi hazırlaya tez vakitte mesaj atalım a dan z ye bütün renkleri açıklasın :)latife bir yana Beyaz dedim sonuçda benimle ikiz gibi soğukkanlılığıma bazen ben bile şaşarım.. |
SAAT: 09:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.