![]() |
Sen Hangi Rakamları Görüyorsun? Hangi Rakamları Görüyorsunuz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Açıklama sorma gelecek |
45283 |
528drttt 4 3 nerde drttt |
Bulduklarınız doğru. Ama hepsi bu kadar değil. Fazlası var. Sorun sizde değil:))) Resmin, nesneler ve arka planlar arasındaki farkı algılamamızı sağlayan önemli bir görsel işlev ölçüsü olan kontrast duyarlılığı üzerinde oynayarak hazırlanmış. Uzmanlar, daha yüksek kontrast duyarlılığı seviyelerine sahip kişilerin, yedi basamağı hemen görebilmelerinin daha olası olduğunu belirtti. Öte yandan, zayıf kontrast duyarlılığı, katarakt veya glokom gibi göz rahatsızlıklarının bir belirtisi olabileceği vurgulandı. Açıklama böyle. Ayrıca resimde 7 tane rakam varsfhfgshsfhsgh devam edin bakalım bulacakmısınız |
Alıntı:
|
3452839 Çok zorlayinca kendini görebiliyorsun aslında .. İlk nasil görmemisim desemde gördüm 😊 |
Benimki 2 ve 8 e indi 5 te gittidrttt Benim.kontrast kaymış |
Hangi rakamları görüyorsunuz. Detaylı bakın. [emoji6][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
17289 bu sefer dikkatli baktım 5 tanesini buldum.hyyyyy Kolaydı ama ilkine benziyor kendime alkışhyyyyy |
Alıntı:
Siz genelde büyük resimdeki olayları görenlerdenseniz. Olayların detayları, arka planıyla ilgilenmediğiniz gibi gözünüzün gördüğüne inanıyorsunuz. Aceleci yapınız bazen düşünmenizi engelliyor. Erken sevindin bir bu kadar hatta fazlası rakam var.:) İnanılır gibi değil değil mi😅😂 |
SAAT: 02:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.