![]() |
Eldiven nerde?optik illizyon Asağıdaki resim bir çiçek tarlasının güzel bir resmidir. Ama bu güzel çiçeklerin içinde saklı bir nesne var. Tarlayı taramanız ve kadife çiçeklerinin içindeki gizli eldivenleri tanımlamanız gerekiyor. Bu nedenle, resmin içindeki gizli nesneleri bulmak oldukça zor olduğu için resme dikkatlice bakın. 15 saniyede eldiveni kim bulabilecek ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Minnak ekrandan seçemiyorum yaşlanmışım bulan varsa helal olsun ne diyim |
Alıntı:
Görünce vay nasıl göremedim dicengülümseyen000 illizyon söz konusu. Biraz dikkatle bulursun. Büyüt ekranı:):) |
Mihrinaz başkanım su damlası editörüm sizdende alayım yenisini soracam😆bi yardımcı olun bi arayın bulun yahudymdm |
Çiçek yaprakları hepsi eldivene benziyor.) |
Aaaa buldum san ki sssssss Önce resmi ters çevir daha belirgin olararak gördüm gülümseyen000 Turuncu tam ortada alkış000 Bak degil deme karışmam cicekver |
Alıntı:
Söylicem sonrac* |
Alıntı:
|
Eldiven işte burdaalkış000 bende bupamamıstım size sordumgülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyütülmüş haliyle gösterim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su damlası senin bulduğunla cevap aynımıcicekver |
Mızıklık yaptın demeyinde Allh aşkına neresi eldiven ben ilk başda görmüşdüm ama benzetemedim 😒 krtal edit sende fenasın hani iyi takdik :)))) |
SAAT: 06:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.