![]() |
Kim bu kim Kim bu muhteşem insan tanıyan fikri olan varmı? Heykeltıraş burda ne anlatmak istemiş olabilir? Cevap ve yorumlarınızı mutlaka bekliyorum mutlaka [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Atamızın drakulaya dönüşmüş hali :)) heykeltraşın kafasındaki atatürk buymuş :) |
Benzeterekmi buldun yoksa gördünmü. Ben tanıyamadım. :) |
Benzettim |
okullar beni 29 Ekim, 10 Kasım gibi günlerde etkinliklerine davet etti. 6 ay özel oyunculuk dersi aldım. Ankara’da ‘Çanakkale Geçilmez’ oyunu sahneleniyordu, beni de Atatürk’ü oynamam için davet ettiler ve ilk olarak para kazandım. 2-3 yıl turne yaptık, böylece biraz daha tanınmaya başladım. Sonra sinema sektörü devreye girdi” Bunu diyen adam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal medya üzerinden Atatürk'e benzerliğini kullanarak açtığı canlı yayınlarla vatandaşlardan yüz binlerce lira para toplamış.. 29 Ekimde 1 milyon TL yerine 22 bin TL, 10 Kasım'da ise 3 bin TL kazandığını söyleyen Görel, parayı ihtiyaç sahipleri için kullandığını iddia etti. Bunların yobazları daha yobaz.benzerine bile para verecek cahillikteler gel anlat:) |
Hadi bunu bilin bakalım jhyyyyy Bilene 1 tam rep hyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RTE DEĞİLMİ BU? |
Evet Tayyip Erdoğan duruşu bildik kolay oldu cy |
Bilemedinizgülümseyen000 çok şaşıracaksınız |
Alıntı:
|
Abdulmelik hocam mı ? 🤭 |
Var mı arttıran 😂 |
Tahminler beklediğimden iyi gülümseyen000cuma yaklaşıyor merakta bırakmadan cevabı paylaşayım Bu resim sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bakınca RTE duruşu. Herkes aynı düşünmüş ama durum hiçte öyle deil:) Gerçekte gördüğünüz bu resim bakın kim Zara isimli hazır giyim markasının pantalon fiyatını gösteren kendi sayfasında yayınladığı mankeni m20 mankenin Rte ye benzeyen duruşu sosyal medyada viral oldu m20 Zaranın mankeni arkadaşlar pantalon fiyatı 1.390 TL cık. Geçmiş olsunlargülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Zarada bahsediyorsun çok normal o fiyatlar |
Recep Tayyip Erdoğan diye düşünüyordum, Kartal kardeşimiz şaşıracaksınız deyince acaba kimdir diye düşündüm,, 🙄🙄 Hakan Fidan mı🧐🧐🙄🙄 |
Mankenliği Tayyip Erdoğan yapmış bence))) |
Alıntı:
|
Eeee kimmiş yok mu başka tahminler dermişim diyorum dedim,, 🙃 De benim aklıma gelen olmuyor 🙄🙄🤔🤔 |
Alıntı:
zaranın mankeniymiş Erdoğan deyil🤣 |
Ha o muydu cevap Rabbimiz seni iyi etsin kardeşim inşallah,, Ne yani yüzünü göremeyecek miyiz 😒😒🙄🙄 Yoksa yüz görümlüğü mü istiyor 🤭 |
SAAT: 13:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.