"Saç Ekmeği" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saç Ekmeği Hamur için 3 kilo un 1 paket kuru maya 3 yemek kaşığı tuz veya damak zevkinize göre ayarla yın tuzunu Aldığı kadar ılık su HAZIRLANIŞI Tuzu bir paket kuru maya yı unu içine koyun sonra ılık su ilave ederek hamuru yoğurmaya başlayın biraz ele yapışan bir hamur olacak işlem bittikten sonra ağzına tepsi kapatın sofra bezi ile sarın iki saat ellemeyin iyice şiştikden sonra teflon tavayı en büyük göze koyun altını yakın iyice ısınsın sonra hamurdan mandalina kadar koparın açın biraz kalın olacak sonra sıcak tavaya koyun hemen pişiyor.. zaten hamur bitene kadar bu işlemi yapın çok olan ekmeklerinizi soğuduk tan sonra bir posete koyun dolaba koyun alt kısmına ve sofraya getirmeden tavada ısıtın ilk günkü gibi tazecik olacak tır ama yediğiniz kadar ısıtın tekrar tekrar aynı ekmeği ısıtmayın kurur yoksa yiyeceğiz kadar ısıtın dışarıda kalmasın maya lı olduğu için kokar dışarıda AFİYET OLSUN... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: "Saç Ekmeği" Eline saglik canim yarin yapalim guzel olur insaallah |
Cevap: "Saç Ekmeği" Alıntı:
|
Cevap: "Saç Ekmeği" Alıntı:
msl* Ne kadar da güzel kabarmış. Mayalanması bir harika . Yanında da tereyağı ve civil peynir çok hoş olurdu. Ellerine sağlık su damlası... |
Cevap: "Saç Ekmeği" dün denedim anamın sandviçi çıkıyor meydana. kabarma filan olmuyor.gülümseyen000 |
Cevap: "Saç Ekmeği" Alıntı:
|
Cevap: "Saç Ekmeği" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sıcak sıcak üzerine tereyağı üff mis gibi gülümseyen000 çok mu açıktım ne (: |
SAAT: 17:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.